Att söka hjälp för sina problem är inget fel. Tvärtom, det är de bästa du kan göra för dig själv. Mår man dåligt och inte får bukt för det man mår dåligt över så finns det folk som har det som jobb, att hjälpa andra. Gör det innan det gått för långt! 

Jag minns så väl mitt första möte med en kurator som mamma tvingat på mig. Jag va så hatisk emot kuratorer, tyckte inte alls om dem. Kände en så stark irritation innan mötet och även en stund när vi väl satt där. Men det släppte och jag pratade som aldrig förr. Min mamma va även med mig in på detta möte, hon va väldigt orolig för mig & mitt mående. Efter mötet minns jag så väl känslan jag hade i magen, det kändes tomt och jag trodde att jag svävade fram. Jag hade aldrig känt innan hur magen skulle kännas om den inte va i uppror! Det va så häftigt! Jag va en glad och positiv tjej igen! Är så glad för mammas val hon gjorde där, nu såhär i efterhand. :) 

Fick återigen besöka en psykolog efter jag fött Tuvaliee. Mitt mående dalade som bara den, jag blev skygg, fick panikångest och en hemsk yrsel. Så utelek va inte det första valet men såklart ett måste för Tuvaliee. Men det va tuffa dagar. Beslöt mig sen för att ta kontakt med en psykolog och det va de bästa valet. Kom upp på benen igen efter en hel del samtal och jag slutade inte gå för att jag började må bra. Vi fortsatte att nöta några till samtal. Hon hjälpte mig och det är jag evigt tacksam för! :) 

Så va inte rädd för att be om hjälp om du mår dåligt! Men gör det innan det går för långt.. Trampa inte i samma spår, få ist fram vägen så att du kan fortsätta trampa utan att fastna! 

Vilket underbart väder vi har haft den här helgen... Nu hoppas jag bara att det fortsätter hela veckan, om inte längre än så. :) helgen har bestått utav en massa barn, bus och umgänge. Jätte trevligt! Min vän Tessan och hennes dotter Felicia sov kvar här igår, massa tjejmys har vi haft. Gillar inte att vara själv när Tobbe åker iväg. Han och Malwa har varit i stugan och byggt klart altan med hans föräldrar.. Skönt att bara få rå om Tuvaliee. Malwa tar så mkt plats ändå. :) 

Ligger ute på gräsmattan nu och njuter i solen på en filt. Snart är Tobbe och Malwa hemma. Då blir det pizza för hela slanten! Mums! :) imorgon är det måndag och ny vecka. Skönt, men ändå inte... Gillar helger med massa Ståhej här hemma, med barn överallt.. Trivs som fisken i vattnet då! :) fattas ju dock en person hela tiden, känns extra mkt såna här ggr. Hon va ju alltid med. Min älskade mamma! Vet att hon är här med oss ändå. ♥️ Världens finaste människa! 

Hopppas ni alla har haft en lika härlig helg som jag. Nu ska jag sola vidare av den solen som fortfarande visar sig. :) 

Puss och kram ..less! 

Kändes som en bra dag när jag vakna, lämna barn på dagis och sen dra iväg till gymmet med Tessan. Det va väldigt längesen jag va där, sist va förra året i samma veva som mamma blev inlagd på onkologen. Fick migränanfall på gymmet då och har inte haft ro eller lust att gå dit sen idag. Det va skönt att köra ett pass på 1 timme. Vi tog det skapligt lungt men ändå i ett bra tempo. Man kan inte köra slut på en direkt efter så lång paus. 

Men ja, mitt humör sjönk när jag kom hem. Ser hur rörigt det är här hemma. Jag plockar & plockar men det blir ingen skillnad. Känns som att jag inte fått ett enda handtag här hemma heller, diska undan igår innan jag skulle laga mat, efter maten så va det rörigt i köket igen! Men jag orka inte. Tog ist hand om tvätthögen som behövde vikas. Känner lite halv panik över saker och ting. Vart är allt påväg? Kommer det någonsin kännas bra i både kropp och själ? 

Jag orkar inte... Ska ta på mig promenadkläderna och dra ut en stund, behöver andas... Är gråtfärdig & hjärtat slår hårt och snabbt! Vill ha min mamma, min älskade mamma, vid liv!! ♥️ 

Världens finaste tjej! Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva! ♥️ 


Min andra lilla tjej som jag älskar mer än vad ord kan beskriva! ♥️♥️