Hej på er!

Det va ett tag sen. Har haft fullt upp med annat. Som att packa innan resan och allt sånt. Men nu är vi i lanzarote och har varit det sen i fredags. Härligt väder har vi haft varje dag men mot kvällningen blir det lite kyligare. Men jag klagar inte. :) på fredag tar vi flyget hem igen, ska bli skönt faktiskt.. Men jag ser inte fram emot resan hem med flyg. Usch! Jag fattar inte hur folk kan tycka att det är härligt att flyga?!! Men det är bara att bita ihop, kommer bara hem på det viset vilket fall. Hehe.

Ska ta mig ur sängen nu. Ta en dusch och byta om. Lär vila efter frukost annars lär jag inte få behålla den. :P

Puss och kram på er!

Jag är en värdelös packare. Ännu värre nu när vi ska vara borta i 1 vecka. Tuvaliees kläder har jag packat klart, likaså en del av mina. Men det känns som att jag missar något. Och det känns som att jag inte kommer få plats. Hm! Vilka problem man har.. :) Inatt kl 3 åker vi till Arlanda sen går planet kl 7. Pirrar härligt i magen när jag tänker på det. Kommer nog ha ångest när planet ska lyfta. :P Ska andas och tänka positivt. Men jag har aldrig flygit eller varit utomlands så det kanske inte är så konstigt att man är nervis. :)

SKa ta och rycka upp mig strax. Byta om och få på dotra nå kläder. Hon är envis idag. :) Tobbe städar på som bara den, men är snart klar. Blir jätte fint! Halv 12 ska vi möta upp pappa min, vi ska käka mat tillsammans. Trevligt värre!!

Ni får ha en fin dag! Puss

Godmorgon!

Här hemma vaknade den lilla halv 8, så vi har varit vaken i ca 1 timme nu. :) Frukosten har vi fått i oss, bara Tobbe kvar som har fortsatt problem med magen. Inga spyor iaf, tack och lov. Hehe. Men nu ska han koka blåbärssoppa så magen kanske kommer igång & blir vanlig igen. Finns inge värre när ens mage är i uppror.

Igår hade jag och Tuvsan en mysig dag på köpis bara hon och jag. Va in på skohuset och köpte gladiator skor till mig och tygskor till Tuvsan. Skit snygga! Fanns likadana till mig men jag själv tyckte inte att jag passade i dom. Men det hade varit nice om vi haft likadana. Tuvsan tjatade & ville att vi skulle ha lika. Sötnos! :D Men vem vet, jag kanske ångrar mig och köper dom ändå?! :P Vi handlade även inne på Coop innan vi tog bussen hem igen. Det va riktigt skönt väder ute, så Tobbe missade ett toppen väder. Packade in varorna när vi kom hem & gick ut en stund till. Tog med oss soporna och gick förbi Time på Gävle strand för att köpa hem lite gotta, jag som typ blivit beroende av Ramlösa orginal lära såklart köpa med mig hem. Hehe. Sen traska vi hemåt och gjorde ordning kvällens middag, tacos. Så jäkla mumsigt! :) Tuvsan skutta i säng strax efter 8 och vi vuxna la oss även i säng vid 9 tiden för att titta på Skavlan. Somnade så fort det va slut. Så skönt. Trötta som tusan! :P

Igår fick jag ett sånt förbannat sug efter hårda godisar. Så jag köpte turkisk peppar godiar på Time. Men sen kom jag på en godis som fanns förr och som jag åt när jag va yngre. Krokodiltårar! Någon som kommer ihåg dessa? När jag bodde i Valbo så fanns dom i en kiosk som hette kråkans. (Om jag inte missminner mig totalt nu :P) Jag älskade dessa godisar så jag googlade på dom igår. Undra om dom finns kvar någonstans? Någon som vet?! Haha... :)

Sååå gooooda!!!