SHIT, vilken kamp jag och min dotter har haft nu på kvällen. Jag vette tusan vart den sidan helt plötsligt kom ifrån när det gäller nattning? ;O 21.30 om inte senare så slog Tuvaliee äntligen ihop sina små blå. Men det va en jäkla fajt vi hade innan alltså. Hua! Fick titta på efterlyst i lugn och ro en liten stund iaf. Hehe. Det märks att hon börjar bli pigg nu och att pencilinet gör sitt. Hoppas på en morgondag med lite mindre bråk och tjafs för idag har det varit en hel del.

Hoppas på relativt bra väder imorgon. Har bestämt att gå upp till Coop forum vid brynäs för att hämta en nyckel av mammas vännina. Köpa med mig påskmust och potatis innan vi går hemåt igen. (Lovat mamma) :) Men det känns skönt att ha lite bestämt om dagarna så man inte slöar ner sig totalt. Märkte sån stor skillnad på bara idag när vi va ut första svängen för att handla, blev genast mkt piggare & när vi kom hem så plockade jag ordning och dona. Energin kom krypandes tillbaka, så skönt! :) Det blev to.m en till sväng ut efter mat och middagssovande för Tuvaliee. Jag har haft ett sug efter att baka i några dagar nu så idag tog jag tag i det. Det blev daimkakor, riktigt goda! Tuvaliee va med och bakade hon oxå.

Nu tänkte jag sortera lite tvätt och förbereda en maskin så det bara är att slå på den imorgon bitti. Har alldeles för mkt skittvätt nu. Usch! :/ Hatar när det blir så jäkla mkt och speciellt av lakan & sånt. Skönast att ta det i tvättstugan så man kan använda torktumlaren! Men men... :)

...Som Tuvaliee äter pencilin. Hon blir grymt trött utav den och sover genom hela natten. Hon visar inte heller nå tecken på att ha ont eller så, men pencilin i 10 dagar blir det iaf. Men när vi va ut idag så visade hon en helt annan sida av sig själv när hon fick gå själv bredvid vagnen. Hon skrek & grät och vägrade gå själv, hon sprang framför vagnen & framför mina fötter hela tiden. Det va ingen hit att få springa omkrign själv idag. :/ Blev jätte chockad! Men det kan ju ha stor annledning för att det kanske gjorde ont i öronen på henne, jag vet inte. Fast jag tycker ändå att hon såg mer rädd ut. Aja, skumt va det iaf!

Bestämde mig för att ta en promenad till Mammas jobb. Tuvaliee satt glatt i vagnen och tjatatade om sina bilar & traktorer. :) Det va rätt skönt ute fast bara när man promenerade. Handlade det vi skulle ha och traska sedan hemåt igen. Mötte på Jörgen med hans två hundar så vi stannade där och pratade en stund. Tuvaliee satt och tjata om "Vovva" hela tiden & tittade facinerande på Jörgens hundar när dom sprang fram och tillbaka överallt. :) Fick känna på en stelhet jag inte visste fanns när vi sa hej då och skulle gå hemåt. Fy va hemskt det va, sen blev jag grymt fryssen och är fortfarande. Skulle vilja lägga mig i ett bad men har en trööök vecka så skippar det och tar en dusch senare ikväll ist.

Tuvaliee ligger och sover sött på soffan sen 1 timme tillbaka. (Om inte mer) Medans har jag lagat mat och sen plockat rätt på disken i köket & så. Såg att Tuvaliee hade röjt omkring i hennes rum som f*n men väntar med att städa där tills hon har vaknat för då ska hon glatt få vara med och hjälpa till. :) Det ska läras i tid! Sen brukar hon inte ha något emot det heller så. Ska knäppa en före och efter bild så ni får se. Ska börja med bakningen nu.

Om jag nu har några läsare kvar? Gör er till känna.. :)

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=rtP1tAN9oM2beMtILZ0jJMhXwUzpyi9fPNW7#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_rtP1tAN9oM2beMtILZ0jJMhXwUzpyi9fPNW7.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=rtP1tAN9oM2beMtILZ0jJMhXwUzpyi9fPNW7#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>