Usch usch usch... Jävla skit lingonvecka som ska spöka så förbannat för mig. Ryggen ska jag sälja till någon bättre behövande och mina humörsvängingar ska jag slänga i soporna. As drygt! Det bara small till och så blev jag jätte deppig, ringde Johanna och fällde några tårar & prata ut. Kändes så konstigt allting. :/ Har fått mat i magen nu och känner mig gladare men maten va inge god idag heller, mår illa. Usch!

Nää jag ska sluta gnälla och vara lite happy ist. :) Vet ej hur det blir ikväll, fattar nada. Jag vill jätte gärna åka till Bollnäs men alla verkar ha bangat så inte f*n vet jag. :) Man kan inte banga för lite regn, det har man aldrig dött av förrut. Men men.. Vad händer för er? Nå trevligt kanske. Vet att det är många som ska till Åby som ligger i Valbo på dans. Va där en gång förra sommaren och det va så sjukt mkt folk. Under andra omständigheter, dvs inte en gravid Mickan och en nykter Johana så hade vi nog haft roligare. :) Hoppas att dom slipper dansa i regnet!

Ska plocka undan lite nu och se hur det blir ikväll.. HM!

Goddag!

Jag är så sjukt seg och trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Kan det vara något som är på gång kanske? som te.x grejerna.. Orkar inte med sånt skit nu. Haha. Så drygt!

Sov hos Mattias inatt, det va jätte mysigt. Jag svävar på moln. :) Kom hem för en liten stund sen, ska ta mig en dusch nu och snygga till mig lite. Peruken ser inte bra ut nu. ;) Brorsan ska komma förbi och dricka kaffe sen får man se vad det blir. Bollnäs ikväll hoppas jag på iaf. Kul att göra något! Ska sluta pladdra och ta mig in i duschen.

Hur mkt av sina känslor vågar man visa? När är man för mkt?

Hallå! Idag sov jag och Tuvaliee länge. Mamma ringde och väckte mig vid 9 men jag somnade om efter vi lagt på och vaknade igen halv 11 av att klockan ringde. (då mina minipiller tas) :) Jag klev upp då men Tuvsan låg kvar ett tag till. När hon kom upp så sken hon som en sol. Hon tyckte nog att det va skönt att sova lite. Hennes mamma tyckte då det va underbart med sovmorgon.. När vi varit vaken en stund så åt vi frukost sen åkte Tuvsan i badet och nu sitter vi här och väntar på Farmor Veronica. :D Det va skit längesen vi sågs så det ska bli jätte kul, fika lite och skvallra. ;) Sen åker ju Tuvsan med henne hem och är där över natten. Lördag till söndag är hon hos sin pappa. (Om det går som det ska) På söndag kommer hon hem igen, vet ej vilket tid ännu men tar väl den tiden vi sa sist, 18.00!

Min helg är planerad, otroligt nog. Det va den aldrig förrut så jag satt mest hemma och häcka ensam under mina barnlediga helger. Det sög totalt ska jag tala om! :P Men ikväll ska jag mysa & titta på film med Mattias. Det ser  jag fram emot. Och imorgon åker vi till Bollnäs på cruising. :) Hoppas vädret håller i sig.

Nu kom Veronica så jag ska sluta skriva! Hörs sen.