Kan någon tipsa mig om en bra sida med billiga(re) regnskydd till barnvagn..?
Har en Crescent Diva 2011 och jag vill ha ett genomskinligt regnskydd till den.. Men originalen är ju SÅ dyra så man kan ju spy. :P Men nu har jag hittat ett universal.. Men är så osäker på om det verkligen skulle passa till våran vagn... Vad tror ni? Snälla hjälp! MÅSTE ha ett innan bebis bestämmer sig för att komma ut.. :)
 
Tror ni att regnskyddet (på bilden högst upp) passar till barnvagnen på bilden längst ner?

Barnledig och så jäkla slö. Pågrund av ett flertal saker. Har legat på soffan sen Tuvaliee åkte med sin farmor. Om jag inte värmt lunch eller hämtat något att smaska på då. :P lite skönt är det men det hade inte varit fel att hitta på nå heller.. Men men... Sånt är livet! :) varit bra filmer på tvn så jag ska inte gnälla!

Önskar bara att det va under trevligare omständigheter. Men ja, jag vill inte säga för mkt heller.. Så ni får ha en fortsatt trevlig dag/kväll! Broder min ska titta förbi senare med den andra nya Johan Falk filmen, så den ska vi se på ikväll! :D SÅ jävla bra filmer!!

Btw, tuvaliees farmor mmsa en bild på Tuvaliee när hon sitter på en häst. Antar att det är faster ankis häst hon sitter på. Så mallig! Och vilken stolt mamma hon fick. :D jag trodde aldrig att hon skulle våga sitta på en hästrygg. Vi pratade om det senast i veckan när vi satt på bussen från dagis. "Jag vågar inte sitta på hästen, mamma. Bara klappa!" Men så vågade hon idag. Lilla skruttan! ❤❤

Sitter och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan gå in på fk. Får se om man är nå klokare när man går ut därifrån sen. :P känner mig som en nybörjare på sånt här. Haha! Men det va ju ändå 4 år sedan jag sökte om föräldrapenning. :) ska fixa med aktivitetsstödet först sen ordna så jag får börja ta ut dagar så jag inte blir utan pengar någon månad. Kom på värsta smarta idén, har ju bra mkt dagar kvar med Tuvaliee så det här kommer bli kanon..! Hoppas jag. Höhö!

Sen ska jag ta bussen hem och dona lite men även slappa på soffan en stund. Gunsan ifrån jobbet ska komma och hälsa på efter kl 2. Jätte trevligt! Så det är tobbe som hämtar Tuvaliee på dagis idag. :) sen ska jag ut och köra med bror Daniel vid 5 halv 6. Så kul! Har gett mig fan på att börja med teorin nu. Det tar hårt men fan, jag vill ju ha körkort snart. Synd bara att pengarna ska stoppa mig. Annars hade halkbanan varit gjord.. Men men, det kommer! :) känns inte såå jätte långt borta faktiskt!

Om 7 minuter i skrivande stund så öppnar dom! Håll i hatten! :)