Här sitter jag och snorar och nyser om vartannat. Skit drygt! :O Antar att dom sista bacillerna Tobbe hade kvar har hoppat över på mig, blir alltid mörbultad sen han har varit sjuk och nu va han "bara" förkyld och snorig en dag sen gick det över, men en misstänkt magsjuka va det. Men som oxå "bara" va en dag. Skumt det där! Vi hade iaf några mysiga dagar i Örebro, bodde på hotell och hade det härligt. Dom hade en nice relax avdelning, där badade vi i poolen, Tuvsan älskade det.. Strosa på stan, och åt fin middag på hotellet. Inte helt fel. :)

Men det är inte heller helt fel att få komma hem och lägga sig i sin egen säng. :) Fick även hämta ut min telefon när vi kom hem, happy me!!! Nu är samsungen väck, äntligen, eller ja, min bror fredrik fick ta den.

Igår va det första advent och jag julpyntade på som bara den. Inte riktigt klar än, fattas röda panelgardiner i v.rummet, bredvid dom svarta med hjärtan på. :) Sen så är det näst intill klart. Så mysigt att komma hem när man har julpyntat, det känns så varmt på nå vis. Älskar det! Sen ska julgranen oxå upp, ännu mera mys. Tuvaliee älskar när vi pyntar och har oss, hon lekte med sina stora tomtar igår, dansa med julmusiken och toka sig. Lillhjärtat!

Men nu ska jag göra mig klar, snart kommer Daniel och hämtar upp mig så ska vi ut och köra lite.. :D Så jävla kul! Vill ha mitt körtkort nuuuuuu! :D

Ha en fin dag allihopa! Puss och Kram


En gammal bild tagen med min samsung telefon! :)