Här sitter jag och snorar och nyser om vartannat. Skit drygt! :O Antar att dom sista bacillerna Tobbe hade kvar har hoppat över på mig, blir alltid mörbultad sen han har varit sjuk och nu va han "bara" förkyld och snorig en dag sen gick det över, men en misstänkt magsjuka va det. Men som oxå "bara" va en dag. Skumt det där! Vi hade iaf några mysiga dagar i Örebro, bodde på hotell och hade det härligt. Dom hade en nice relax avdelning, där badade vi i poolen, Tuvsan älskade det.. Strosa på stan, och åt fin middag på hotellet. Inte helt fel. :)

Men det är inte heller helt fel att få komma hem och lägga sig i sin egen säng. :) Fick även hämta ut min telefon när vi kom hem, happy me!!! Nu är samsungen väck, äntligen, eller ja, min bror fredrik fick ta den.

Igår va det första advent och jag julpyntade på som bara den. Inte riktigt klar än, fattas röda panelgardiner i v.rummet, bredvid dom svarta med hjärtan på. :) Sen så är det näst intill klart. Så mysigt att komma hem när man har julpyntat, det känns så varmt på nå vis. Älskar det! Sen ska julgranen oxå upp, ännu mera mys. Tuvaliee älskar när vi pyntar och har oss, hon lekte med sina stora tomtar igår, dansa med julmusiken och toka sig. Lillhjärtat!

Men nu ska jag göra mig klar, snart kommer Daniel och hämtar upp mig så ska vi ut och köra lite.. :D Så jävla kul! Vill ha mitt körtkort nuuuuuu! :D

Ha en fin dag allihopa! Puss och Kram


En gammal bild tagen med min samsung telefon! :)

Hello!
Här hemma är det lite av en sjukstuga, mannen i huset mår inte sådär jätte bra. Han åkte hem från jobbet igår. Misstänkte magsjuka men det har inte hänt nå mer sen igår. Ringde dagis och talade om hur det låg till och dom tyckte det va väldgt bra av mig att jag inte tänkt ta Tuvsan till dagis. Sen pratade jag med min chef igår och jag kan inte chansa att gå till jobbet om det är magsjuka hemma. Det har inte hänt nå mer sen igår men varför ska man chansa? Jag vill ju inte smitta ner hela jobbet och kunderna OM jag nu skulle ha något i kroppen.. Och med det jobbet jag har så får man INTE chansa.. Alla förstår dock inte det!

Så det blir bara en lugn dag. Hade bestämt trätt med Johanna och Edvin men blev ju tvungen att avboka det idag. Det kommer fler dagar. :) Tänkte att jag ska plocka undan lite här hemma, dra igång någon maskin med tvätt. OM vi nu åker imorgon så vill jag att det ska vara relativt städat, annars får man ju tuppjuck när man kommer hem till ett krockat skithus till hem. :P Går ju inte!!

Kan inte förstå att det är första advent på söndag. Vart tar tiden vägen? Snart är det julafton liksom, inte lång tid kvar. Känner mig lugn innför julen för en gångs skull, med julklappar och allt. Annars kan jag känna en stor stress innför julen. Men inte nu.. :) Har köpt en del av julklapparna, har några kvar men dom är lätt fixade så. :) Så på söndag ska vi på julmarknad (om vi är pigga) sen ska i hem och julpynta. Det vore ju underbart om det kunde komma lite snö på det oxå. Extra julstämning!! :)

Nu ska jag starta en maskin med tvätt och ta rätt på köket.. Måste ringa tele2 och kolla hur det går med min telefon oxå. Om jag kommer få en ny detta år eller nästa. ;)

Godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit så oerhört tungt inatt. Hoppade till när klockan ringde halv 8, inget barn som va vaken då heller. Fick väcka henne kvart i. Skönt att känna sig utvilad lär jag säga. Tuvsan ska vara på dagis kl 10 idag med, jag börjar 11 så det passar perfekt. :) Hade fått ett sms av älskling (som alla andra mornar) och han mår tydligen inge bra. :/ Så nu sa jag åt honom att åka hem och vila upp sig. Annars!! Han är ju så envis, men jag hoppas att han kan lyssna på kroppen en gång. :) Det måste man!! När jag har slutat ska jag cykla hem och invänta Danne, vi ska ut och köra bil.. :D Så kul!

Klockan tickar på och jag har inte tid att sitta kvar här. Ni får ha en underbar dag. :)


En dag i Hemlingby!

image description