Godmorgon!

Tung dag. Mår suuuuper illa och vi är alldeles strax påväg ut. Ska möta upp min bror Anders och Smilla i lekparken som ligger här vid Gävle strand. :) Vi träffades i fredags hos pappa och innan det va det längesen tjejerna träffades men dom lekte så himla bra direkt. Så kul att se! Så vi bestämde en lekdejt i lekparke nu på förmiddagen. Smilla ska till sin mamma senare så det passar bra nu på morgonen. Får bita ihop så jag inte spyr ute bara. :P

Sen ska vi försökta ta oss iväg så vi kan köpa lite små smällare. :) Jag växer aldrig upp, men tycker sånt är så kul. Speciellt dom små raketerna som kostar typ 12 kr för några st. Fjuttar iväg och smäller lagomt högt, också så att man inte skrämmer livet ur Tuvaliee. :) Sen får vi se om vi tar oss till S-viken hem till Chricken och tillbringar kvällen där. Jag vill iaf ta mig till en kase och se på elden så Tuvsan få se. Har inte varit iväg med henne så. Så det kan jag tycka är lite kul! Vi har ju hörselkåpor så det ska nog inte vara någon fara. :)

Klockan tickar på, ska fylla en flaska med vatten och sen klä på oss det sista!

- Vill att veckorna ska gå fortare, vill gå in i vecka 18 så vi kan få se vårat knyte på UL. Har redan sett den Lill* två ggr innan men... jag vill se mera. :D <3

Hej, det va ett tag sen. Har inte ork eller lust att skriva, annat för mig. ;) Mår sådär, den här veckan har varit tuff då jag har spytt varje dag sen i måndags. Känns som att det har börjat om från början. Så jäkla jobbigt! Ringde KK idag och bad dem lägga en lapp på läkarens låda som hon bett mig göra så imorgon ska hon ringa så vi kan prata om fortsatt sjukskrivning. Jag klarar inte av att jobba om jag ska fortsätta må såhär. Vill bara att det ska försvinna så man kan njuta av graviditeten. Älskar att vara gravid annars, det är så himla vackert. :) Har haft lite mkt komplikationer, men det andra har lagt sig och inte visats på 1 vecka om inte mer. Så det är skönt att en sak iaf försvunnit. :) Nu vill jag bara att veckorna ska gå, så man kan få gå på UL och börja planera mer. Men det kommer.. Fortare än vad man tror!

Tuvaliee är på dagis. Men ska hämtas hem om ca 2 timmar. Vi har inget planerat idag så efter dagishämtning ska vi hem direkt, mellisdags och sen ta det lungt. Jag har en maskin med blöt tvätt som ska hängas och in i torktumlaren. Se där, fick direkt något att göra. :P

Ska slappa lite i soffan nu innan jag ska bege mig. :) Ha en fin dag!

Helgen har varit bra. Varit ute på rätt mkt så därför mår man som en kratta idag antar jag. :/ hann knappt kissa klart imorse för ens jag börja Hulka och skulle spy. :( usch och fy! Sen har jag legat på soffan hela dagen, tog rätt på disken och sen la jag mig igen. Usch! Blir nog en förlängd sjukskrivning för min del. Orken är som bort blåst, & när jag väl har den så får jag skit för det några dagar efter.. Hm!

Tuvaliees farmor plingade på här i eftermiddags, blev chockad men väldigt glad. Då Tuvsan va kvar hos min mamma så åkte vi dit, Veronica och mamma drack kaffe.. Tuvsan va ute på altanen med mina bröder som va där och la på nya plattor åt mamma. :) huset fullt med andra ord. Vid 6 åkte vi hem, åt mat och nu sitter jag i badrummet och tittar på när Tuvaliee badar.. Försöker hålla mig från att kräkas! Gah, är så trött på skiten!!

Va ut på premiär fiske i lördags, med
Älskling och brorsan. Fick min första gädda på kastspö, blev jäkligt nöjd. :D va ut en sväng igår med men ingen som ville fastna på kroken. Men i hillebäcken fanns det fisk som lekte, så jäkla häftigt att man kan huka sig ner och stoppa handen i vattnet och bara ta fiskarna.. :) skit häftigt! Brorsan fick tag på en fin aborre.. Som jag lärde mig hur man ska hålla eftersom man kan sticka sig på deras fenor.. Så dit ska vi åka snart igen och då ska Tuvaliee med. :))

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och kolla om min sambo vill ta Tuvaliee så jag kan få kräkas!! Härlig info ni får. ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jag och aborre.. Sen har vi Tuvaliee på bild nu när hon badar.. :) ❤