..Jaa det är vi, men trevligt har vi haft. Och det är väl de som är huvudsaken, right? :) Tänkte bara dra en kort sammafattning om dagens "händelser". Pappa och Stig (hans bror) plockade upp mig & Tuvsan utanför oss, så 12.30 ca åkte vi ut mot Engeltofta. En aning segt när vi väl kom fram, ingen hemma och Tuvsan somnade så jag satt mig bara framför tvn. Men ajaj va tiden gick sakta. :P Människor började rulla in efter 15 någon gång och sen gick timmarna rätt fort. Vi åt mat, fläskkotletter, potatisgratäng och sallad. Riktigt gott! Till efterrätt blev det glass, maränger, chokladsås, banander och grädde. Det va inte heller så pjåkigt. ;) Tuvaliee åt väl sådär med maten, men det är bättre än inget. Marängerna blev hon väldigt förtjust i kan jag lova. Hehe. I det stora hela så har det varit jätte trevligt. Smilla och Tuvaliee va sams under hela tiden & samsades riktigt bra. Duktiga tjejer! :) Fick med mig 2 påsar med kläder ifrån Smilla, julafton varje dag tror jag. :)

När vi kom hem så nattade jag Tuvaliee nästa direkt. Trodde att det skulle bli krångel att få henne att somna men hon låg så snällt i soffan bredvid mig & somna rätt snabbt efter hon druckit lite välling. Man blir trött av att besöka Morfar och Lotta tror jag. ;P Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det blöta innan jag skuttar i säng. Har plockat lite nu på kvällningen så jag slipper sånt tjafs imorgon och bara kan njuta. Bara för det så är det säkert världens jäkla skitväder. ^^ Positiva klubben!Bilder ifrån dagens bravader kommer upp imorgon! Nu säger jag godnatt..
Satt precis ner arlset här vid datorn och pusta ut. Tuvaliee är klar, jag är klar och allt är färdigpackat. Låter som vi ska vara borta i flera veckor men eftersom vi åker dit så pass tidigt så vill jag ha med ombyte till Tuvsan, om vi ska vara ute och leka & så.. Man måste tänka smart. Sen måste ju såklart dockan vara med och dockan kan ju inte åka utan kläder på sig så det har vi donat med oxinte. Hehe. :P Ser fram emot denna dag/kväll en hel del, Anders (min äldsta bror) och hans dotter Smilla kommer till pappa idag med & äter mat och umgås. Längesen jag träffade dom så det ska bli kul. Smilla och Tuvsan har inte träffats på jätte länge heller så. Det kommer bli fullt ös med dom två i samma hus. :) Med det sagt så tänker jag stänga ner datorn och så.. Checka allt en sista gång! ;)

Hoppas att ni alla får en trevlig valborg och sup inte för mkt. :P Bilder slänger jag upp senare ikväll när vi kommer hem eller imorgon. Det beror på vad vi bestämmer oss för att hitta på efter middag och sällskap hos Pappa.

Vill även säga stort grattis till Emma med familj! :)