Hej på er! Jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill göra.. Men idag har jag ändå fått en del gjort, känns som en stor klump ifrån magen har försvunnit nu. Riktigt skönt! :) Jag och Tuvaliee åkte och köpte en julgran efter dagishämtning, en promenad hem i det kalla men mysiga vädret. Vi satt oss och fika lite innan vi börja göra iordning den.. Det tog sin lilla tid men fint blev det, mysfaktor till tusen. Synd att man ej har någon att kramas med bara.. :) Sen gjorde jag en chansning och tog på Tuvaliee lite andra kläder & dona lite, fick mkt bra kort men ett fastnade jag direkt för. Så nu har jag äntligen beställt julkort. En av alla dessa klumpar i magen är borta. Stressar alltid över sånt här. Hualigen!! :P Gick igenom mailen samtidigt då jag såg erbjudandet ifrån stället där jag framkallar kort... Fick syn på ett namn, en person jag har tänkt ta kontakt med. Jag blev jäkligt glad faktiskt.. Bara så att du vet! :))

Jag har bara ytterst lite att skruva ihop på bokhylla nr 1.. Det är "listorna" som är kvar och jag fick damp när jag skulle få i skruven. Jag skruva & skruva men skruven går inte in, sen är det skit svårt att komma åt ordentligt. Så jag la ifrån mig grejerna och satt mig här ist. Ny dag imorgon så  jag får ge det ett försök då helt enkelt. Nu tänker jag faktiskt släcka ner allt här och hoppa i säng. Ska försöka få ordning i hyllan som står i mitt sovrum nu. Ojoj, mkt som händer. But i love it!

Men god natt på er och sov så gott!!

Later!
Snygg stavning... (A) Jag tänkte iaf bara tala om att jag nu ska stänga ner. Jag har skruvat ihop det mesta av bokhylla ett men nu orkar jag inge mer och klockan tickar på. Så jag tänker släcka ner och skutta i säng, fast först tvätta av mig & så. Imorgon väntas jobb och inventering. Förhoppningsvis så är det jag som får öppna butiken som jag brukar få... Det är skit kul! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! Sov gott...

Later!

Men oj vad jag har tappat läsare nu.. Har inte haft internet sen i torsdags. Och det har varit mer än segt kan jag tala om. Men jag överlevde. ;P Tänkte bara kika in och göra en snabb updt innan Tuvaliees farmor Veronica kommer förbi. Hon har varit och köpt två bokhyllor till mig idag då dom hade erbjudande på IKEA och jag har inte haft möjlighet att åkta eftersom att jag jobbar. Och jag hade inte kunnat väntat till helgen eftersom att då är nog bokhyllorna redan slut. Så pass bra erbjudande är det. Vill ni att jag delar med mig av erbjudandet? Självklart.. För er som inte vet men kanske vill ha en egen.. :)Det är denna jag pratar om.. Ord.pris är 399:- Men med start idag så har dom ett erbjudande
så den kostar ynka 99:-.. Så två st får jag för 200:-.. Helt sjukt billigt! :D