Jag skulle kunna köpa mig en sjukhussäng här på onkologen.. Är här varje dag hos mamma på veckorna. Idag startade första behandlingen och det gick bra. Imorgon är det dos 2. Nu jäklar ska vi göra det här! 

Fuck cancer! 
Livet kan vara så fruktansvärt orättvist. Och just nu är mitt och min familjs liv orättvisa. Varför ska detta drabba oss? Är det ännu en prövning för att se hur mkt vi som familj ska orka? För vi är starka, grymt starka. Ju fler vi är som håller ihop, ju bättre och ju starkare blir vi. Jag hatar den här sjukdomen, jag hatar allt som har med den att göra. Den idioten som kom på skiten ska aldrig visa sig..!! Jag älskar dig, min älskade mamma. Det kommer bli en tuff resa, men Tillsammans klarar vi det här! ❤️

I'm gonna fight you, untill the end. I'm not alone and we will win over you. I hate you so much That i can't describe With words.. 

I hate cancer!!! 


Tusentals tankar i huvudet. Men det va mer frågetecken igår än idag. Är nog för att vi fick veta igår. Hoppas ju såklart på det bästa nu. Men jobbigt att gå och vänta på provsvaren så länge. Men positivt tänkande, något händer ju & det är det bästa... Imorgon ska mera prover tas och sen får vi vänta. Älskar dig, mamma! Du är den bästa mamman, den bästa mormodern i världen. Vi alla tänker på dig och hoppas på det bästa! ❤️❤️❤️

Är ju grymt tacksam för alla fina människor vi har runtomkring. Ni är undrbara allihopa! Är evigt tacksam för att vi slipper gå igenom det här ensam! ❤️ Nu är det sova som gäller efter en härlig dusch. Dagis för Tuvsan imorgon och möte för mig på stan. 

Tuvaliee fick förresten en sak av morbror Daniel idag när han kom och hälsade på.. Lite mallig tjej! ❤️😃