Morning! Jobbdag 2 av 3 väntas idag, men det är några timmar kvar dit. Börjar 17.24 idag, det känns skönt. Gårdagen gick bra men jag va så sjukt trött, gick och frös hela tiden. Det gjorde ont för att jag ryste så mkt. :O Väl hemma så fikade jag och älskling sen la vi oss. Nätterna går så sjukt fort så när Tobbes klocka ringer känns det som att vi inte har hunnit sova nånting. Är man nå trött då eller? :P Fast iofs, hans klocka ringer olagligt tidigt oxå så. Haha.!

Tuvaliee börjar kl 10 på dagis idag oxå, imorgon med. Skön tid att börja på faktist men det gör hon bara när jag jobbar kvällar och börjar senare på dagarna. Då tycker jag att det är skönt att vi kan mysa hemma lite innan vi gör oss klara för dagis. Igår åkte vi gula bussen (stadbussarna) till dagis och Tuvsan börjar tycka att det är jätte kul. Hon har annars varit skeptisk mot dom, hon har tyckt att det har varit läskigt och att dom kör alldeles för fort. Men jag försöker att vänja henne av vid det och visa att bussarna inte är nå farliga. Så då låter det lite roligare om vi säger att vi ska åka gula bussen. :) Söthjärta! Natt nr 3 och även den har varit torr, går ju riktigt bra det här. Klart att det kommer hända olyckor men man måste ju vara glad över det hon gjort hittils. Men att bajsa på pottan är inte lika kul så det lär vi försöker övervinna rädslan mot. Men hur? :)

Ska leta rätt på lite kläder som Tuvsan kan ha på dagis. Det va bara 11 grader när vi klev upp imorse. Burr! Burr! Träningskläderna ska på för min del, blir en löpartur på hemvägen efter dagislämning. Har fått låna älsklings klocka så jag vet hur långt det är jag sprungit och på vilken tid. :) Kul!!


En morgon utan te finns inte i min värld.. ;)
Yeah, snart är det dags att hoppa upp på cykeln och dra sig mot jobbet. Känns faktiskt helt okej att jobba idag och jag hoppas att det kommer kännas likadant när jag väl är framme och har gjort min första timme i kassan. :) Vill ha mkt folk och mkt att göra, det är trots allt tisdag och då brukar det kunna köra ihop sig. Så kom igen, handla som bara den!! ;)

Jag tog mig en löpartur efter jag lämnat sessan på dagis. JÄVLAR i min lilla låda va bra det gick och jag tog mig to.m en omväg hem så jag kunde springa längre. Från dagis (er som vet vart hon går), tog vägen vid polishuset så jag kom bakom där, sen ner under broarna där tågrälsen går över. Sen kom jag upp vid Malacoleaf och upp på bron vid Gävle strand sen hemåt. Ooh så nice det va! Samma lika imorgon kan jag säga. Gruvade mig för att springa på asfalt då jag tyckte att det gjorde så ont sist, men det va med dom gamla skorna och jag kan säga att det va en jäkla skillnad nu när jag har ett par riktiga löparskor. :) Emma is on!!

Godmorgon världen! Vaknade före klockan imorse. Det va en liten dam som ropa och va påväg ur sin säng. Natt nr 2 utan blöja och denna natten va trosorna torra och Tuvsan satt sig på pottan direkt. Går väldigt bra det här och det är en såå bra ide att ta upp henne på kvällarna innan vi lägger oss så hon får kissa, i sömnen oftast så lägger jag henne igen så somnar hon om. Men det gör skillnad kan jag säga. Det är andra gången vi försöker få henne blöjfri men förra gången så gick det inte alls då Tuvsan började tycka att det va läskigt att bajsa på toan. Hon är lite skeptisk till det i pottan oxå men nu jäklar ger vi oss inte. Så pottan är hon glad över men nu siktar vi verkligen på att blöjan ska bort för alltid!! :)

Tuvaliee börjar kl 10 på dagis idag, så vi har en mysmorgon utan stress. Efter att hon är lämnad på dagis ska jag ta mig ut på en löpartur. Det har börjat trappats av en del då vi inte kom ut så mkt förra veckan, not good. Men jag är så sjukt taggad på gym! (Som sagt) :P Och den här veckan lär vi springa på varsina håll olika tider då jag jobbar kväll 3 dagar, med början idag och på torsdag är det sista dagen. För den här veckan. :) Börjar kl 15 idag och jobbar till 21.12. Känns bra att jag fick en till dag. Motigt att det är kvällsjobb men jag kan inte säga nej nu då jag har så lite jobb annars. Så jäkla kul att min förra chef från Ockelbo har hört av sig. Så nu har jag två tider där oxå. Fick en lördag hela dagen men det blir så förbannat bra pengar så jag kan inte säga nej. Och det va en bra tid dessutom, 12-19.15. Är man ju hemma i bra tid ändå! :)

Igår va vi oxå in på skatteverket för att lämna in en ansökan (heter det så?), för att byta efternamn. Spännande. :) Och nej, tyvärr inget giftemål i sikte. Än! ;) Men vi får se hur lång tid det tar innan vi får svar. Mkt svammel nu känner jag, men det ska nog gå att läsa ändå. Hehe. :P Ha en bra dag!
Vart jag än tar vägen, vart jag än ska så måste Tuvaliee ha en bekräftelse på att jag alltid kommer hem igen. Igår hon fråga mig vad Lisa ville så tala jag om att hon ville att jag skulle jobba. "Inte nu va, mamma?" Säger hon. "Nää, det är långt kvar tills jag ska jobba där!" Det blir tyst en stund och så säger hon: "Och du kommer hem efter jobbet, mamma?" När hon säger så får jag världens klump i magen och jag känner mig sorgsen, så jäkla sorgsen. Men jag talar då om för henne att jag aldrig kommer lämna henne och att jag alltid kommer hem, vart jag än varit. Och att Tuvaliee alltid ska komma ihåg det. Hon svarar deppigt med ett Jaa! Väl hemma så åt vi en sen middag och då började vi prata om att Tobbe hämtar Tuvsan idag på dagis. Tuvaliee fråga varför och vi tala då om att jag jobbar kväll. Sen säger hon: Ja okej. Och du kommer hem sen, mamma? Du inte lämna mig!" USCH säger jag bara. Mitt barn ska inte behöva känna den rädslan att hennes mamma ska lämna henne. Finns säkerligen fler barn som har en eller flera perioder i sitt liv då dom känner just såhär. Men det är nog inte bara perioder i Tuvaliees liv, utan det finns saker som satt sina spår och jag hatar honom för det. Önskar att han valt att inte vilja finnas för sin dotter när hon va liten bebis så hon inte skulle komma ihåg honom idag. Det hade underlättat allt så jäkla mkt.!!!