Kom precis hem efter att ha cyklat med Tuvaliee till dagis. Det är så svettigt och varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Älskar solen men det är inte kul när man inte vet vart man ska göra av sig själv för att det är så äckligt varmt inne oxå.. Har alla fönster öppna men inte blir det nå korsdrag för det. :P Hehe.

Tuvaliee va väldigt trött idag, fick knappt upp henne ur sängen. Hon vaknade först vid 3 inatt och va jätte ledsen men jag fick henne att somna om lika fort. Vaknade vid 6 imorse igen av att hon grät som en stucken gris igen. Hon fick följa med över till våran säng & där somna vi båda på 2 sekunder. Klev upp vid 8 tiden, & Tuvaliee strax därefter. Allt gick bra påvägen till dagis men när vi skulle vinka så gjorde hon illa sig på fönster kanten och blev jätte ledsen, hon ville inte sluta gråta heller. Carina (en av fröknarna) tog henne i famnen efter vi kramats så skulle dom sätta sig i soffan och mysa tills det gick över på Tuvsan. Tala om att hon va trött idag! Lillhjärtat!

Imorgon fyller jag hela 24 år. Snart är man en gammal tant ju. ;) Underbart! Jobbar hela dagen imorgon, eller ja, iaf från 11-18.30 sen blir det bara hem och mysa med älsklingarna mina och en rätt så tidig kväller. Har lite att stå i på lördag morgon innför kalaset som börjar 14.00. :) Det ska bli jätte kul! Vet att det skulle bli dåligt väder till helgen men OM det skulle vara så att det inte blev dåligt väder så skulle det inte vara helt fel att sitta ute och fika. Men det visar sig på lördag morgon om vädergudarna har rätt eller ej! :)

Nu ska jag ta rätt på disken i köket. Sen slappa i soffan! :)


Tuvaliee spelar golf med nya golfklubban hon fått av morfar.


Den här bilden pryder nu väggen i Tuvaliees rum..


Tuvaliee med hennes nya sparkcykel..

+ Ett oväntat besök på Hc för en ny provtagning. Blev en aning nervös när dom hade pratat in ett meddelande på min mobil, men när jag ringde upp så tala hon om att dom va tvungen att ta om ett prov eftersom mitt blod hade klumpat så då va det bara att slänga det röret. Jag va skit nervös men hon som stack mig nu va hur duktig som helst och det kändes inte, hon fick tom ut två rör med blod. Tummen upp! Min läkare kom in och kollade till mig så att jag inte blivit orolig när dom ringt mig. Han blev lite bekymrad över att jag fått flera blåmärken på benen, men verkar rätt lugn när jag talar om att dom endast är på benen. Vad jag själv sett! Men nu väntar jag på provsvaren och tar det där ifrån. Ingen ide att oroa sig när man inget vet!! :)

Tuvaliees födelsedag va hur mysig som helst. Men jag va mer än slut när alla åkt hem, det va även Tuvaliee kan jag säga. Hon såg rätt så besviken ut när hon inte fick någon hello kitty sparkcykel på morgonen men sa ingenting. Efter fikat och lite prat så la jag fram två paket i v-rummet när hon va ute på balkongen. När hon sen såg dom så öppna hon det ena där det va arm,ben och handledsskydd. Jätte söta! I det andra större paketet så öppna hon en liten bit, titta upp på mig & Tobbe, hon lös som en sol och skrek "Hello kitty sparkcykel!!!" :D Så jäkla söööt våran lilla tjej!! Så den åkte hon runt på igår och imorse hann hon knappt upp ur sängen innan hon sparka omkring på den igen.. :)

Lär göra mig klar för några timmar på jobbet snart ser jag. Klockan tickar på och jag ska hinna till jobbet och äta lunch innan jag börjar. 13-18 idag, så jäkla skönt.. :) Finns nog lite att göra eftersom vi får in varor idag! Sen hem och pussa på mina älsklingar som jag älskar mest av allt på denna jord. Brorsan och hans tjej Linda skulle nog kika förbi efter jag kommit hem oxå, & gratta Tuvsan! :) Blir hon glad!

TTYL!

Btw, bilder kommer sen! :)


Jag kan inte förstå det..
Men idag så fyller våran lilla tjej hela 3 år.
Vart har dessa 3 år tagit vägen? Hon kom ju nyss till världen, tycker en annan.
Det är iaf en av dom bästa dagarna i mitt liv, då dom la min dotter i min famn, hon skrek som
en stucken gris men slutade så fort jag höll henne i mina armar.
Det ögonblicket går inte att beskriva för någon som inte vara med om det själv.
Vi älskar dig, Tuvaliee. Du är det bästa i våra liv.
Det finns inget vi inte skulle göra för dig.
Puss och Kram Mamma & Tobbe ♥