Hela den här veckan är det fullt upp för min del. Har folk som kommer och hälsar på varje dag fram till torsdag. Kul tycker jag men man blir oxå trött.. :) Igår va mamma & Susanne här, idag va pappa förbi, imorgon kommer mammas bror och hans fru och på Torsdag kommer en kollega från jobbet och hälsar på. Håll i hatten! :) Många som är nyfikna på hur vi bor nu. Kan ju säga att det är kul att visa hur vi bor oxå, många som är så glada för våran skull. Är så tacksam för alla underbara som finns i våra liv!
 
Men åh vad jag saknar bebis. Vill att den lilla ska komma nu. Känns som en evighet om inte mer overkligt. :) Skulle kunna pyssla med bebis rum hela dagarna, vika kläderna gång på gång och bara dona. Knäpp man är! Men det är ju så mysigt.. Kan inte förstå att jag snart är 2 barns mamma..!! ♥
 
Ska börja förbereda maten alldeles strax. Skulle behöva riva ut allt som står på altanen oxå, så man kan spola av golvet och skura det. Innan det blir alldeles för kallt. Orkar jag ta tag i det nu tro? Vill ju ha lite mer ordning... Så man kan slappna av ännu mer än vad man redan gör.. :)
 
Ska kolla till Tuvsan nu och se så att allt går bra.
 
 
Godmorgon på er! Vaknade upp av en liten skitunge som va igång på 300 innan hon ens hunnit slå upp ögonen. Tänk om en anan va sådär. :P Då skulle det inte vara nå problem att kliva upp på mornarna. Men nu har jag varit så trött på morgonen, knappt så att jag vetat vad jag heter.. Väl uppe så går det super och tröttheten försvinner rätt fort. Men innan... Oh mama! ;D
 
Idag får vi besök av Tuvaliees farmor. Ska göra ordning lunch tills hon kommer kl 12. Då kurrar magen bra mkt redan, min iaf. :) Tuvaliee är så glad att farmor ska komma så hon gör inget annat än att tjata om henne. Ska leta rätt på ett bra recept på nätet nu till tacopajen.. Mitt recept som jag hade uppskrivet är borta. :O Aja, det löser sig nog..
 
Ha en fin dag!

Godmorgon på er! Sitter på bussen påväg hem nu efter att ha lämnat Tuvaliee på dagis. Hon har det tufft en del dagar medans andra går bättre. Och det är ju förståeligt såklart. Jobbigt som mamma att se sån osäkerhet och rädsla hos sitt eget barn bara. Det finns en tjej som gick på hennes gamla dagis som hon lekte mkt med, som även har börjat på det här dagiset. Allt kretsar dock kring denna lilla tjej och är hon inte där en morgon så rasar allt för Tuvaliee. Jag har försökt att förklara att det finns ju hur många barn som helst att leka med. Men det är inte lätt! Vet ju att hon leker med andra under dagarna där.. Inte lätt att flytta till nytt ställe både på hemma plan och dagis.. :) men det blir lättare så småningom!!


Det är så skönt att vi äntligen är på plats i vårat nya hem. Mkt fix och trix innan vi är helt klara men ingen rust återstår, precis så som vi ville ha det.. :) trivs jätte bra men det känns fortfarande SÅ overkligt! :) men det är kul att höra att alla är så imponerade av oss. Man blir bra mallig inombords! ;)

Magen den växer och gror. Folk tror ju att jag har två i magen. Haha! Men nej, det är en liten rackare där inne. :) som är hemskt bråkig dock. Har åkt på Foglossning så det är tufft att gå. Ska införskaffa mig ett bälte på läkarens order så hoppas jag att det ska bli lättare.. :) längtar nå så grymt efter denna lillas ankomst nu. :)

På bilden längst ner ser ni en glimt av vårat nya kök! :)