Här sitter jag och gäspar som aldrig förr. Min lilla skrutta sover sött i hennes rum och jag har precis fikat. Ska plocka undan det här nu och borsta tänderna, sen skutta i säng. Min underbara sambo och min storebror lämnade jag kvar i huset när jag tog bussen hem med Mamma och Tuvaliee. Tuvsan va trött likaså jag så vi åkte hem före. Skönt! Känns skumt att sitta i soffan själv såhär på kvällskvisten bara, inget jag gör liksom. Inget jag vill göra heller. :/ Men det är bra om dom är kvar i huset och fixar lite, gjorde det jag orkade med idag. Känns skönt! :)
 
Det va så underbart när farmor kom och lämnade Tuvsan vid huset idag. Jag pussa och krama henne hur mkt som helst, ville inte släppa. Arg och less blev hon men det sket jag i. ;) Haha! Goungen våran! Vi älskar dig såå.. ♥
 
Nu kom sambon hem så jag ska släppa datorn! Puss och Kram

Hejsan hej! :) Satt mig precis på en stol på altanen och vilar ut. Har målat klart lister och jag kan lova er att min rygg tar stryk av det & när jag har en vidrig ischias så är det inte mkt lättare. Men jag biter ihop, vet att detta snart är klart. Då ska jag inte röra ett finger. ;) men en sak är ju säker, fan va fint det blir. Lyckliga jag!! Saknar virvelvinden våran tok mkt dock. Jobbigt att lämna ifrån sig henne hela tiden. Tomt och alldeles för tyst hemma utan henne. Älskade lilla tjej! ❤ men imorgon kommer hon hem, hennes farmor kör henne hit till huset till kl 5. Gud va vi ska pussas då.. :D va in på rusta och köpte en ute möbel åt henne idag, ska sätta ihop den och ställa den på plats tills hon kommer inom. Tror ni att hon blir glad? Det tror jag.. :) Full rulle är det på bebis i magen iaf. Inga tvivel. :D det är ju inte super långt kvar ändå, vi går ju in i augusti liksom. Häftigt! Tuvaliee vill att bebis ska komma oxå, hon är så go. Hon pussar på magen och pratar med bebis hela tiden. :) söthjärta! T.o.m så att hon sa häromdagen att hon ville gå ner med mig på stan och köpa en present till bebis. Det är ju lite tidigt än har jag sagt, men det vill hon inte lyssna på heller. :P Nu ska jag ta mig något att dricka och sen fick jag två "pinnar" till att måla, gullig sådär min sambo.. ;) sen ska jag ge mig på mitt projekt. Få upp min spegel + hyllor i tvättstugan samt hyllorna som ska vara vid skötplatsen för bebis.. :) kommer bli kanon fint! Puss och kram hela dan!

 
Måndag morgon!

Har precis ätit frukost, dricker upp mitt te nu och tittar på nyhetsmorgon. Vaknade ca halv 8, va så kissnödig så jag trodde att jag skulle kissa på mig. Jobbigt när det trycker så förbannat! :P La mig en stund efter men blev tvungen att kliva upp nästan på en gång, nös och sen började det rinna i näsan. Jäkla förkylning!! Men trots en lång dag i huset igår så känner jag mig pigg idag. Trodde att Kaminkillarna skulle ringa och väcka mig men dom har inte ringt ännu. DEN SKA PÅ PLATS IDAG! Det bara är så.. Det sa han till mig när jag ringde i torsdags, PUNKT! Det är ju den som stoppar för att vi ska kunna göra mera klart. Och det är såå irriterande.. Aja, jag får slå en singnal dit igen!
 
Tuvaliee åkte till farmor igår. Där ska hon stanna två nätter har hon sagt. :/ Usch, jag saknar henne så himla mkt. Ska jobba på som bara f*n så att vi kan börja flytta in möbler & annat. Så att det syns i lägenheten här på nygatan. Men det är bra att Tuvaliee kan vara hos andra nu medans, så vi får så mkt tid i huset vi bara kan få. Hur jobbigt det än är att vara ifrån henne. Va till mamma igår och pussa på henne. Va inte det lättaste att åka ifrån henne, usch. Ögonen tårfylldes och hjärtat brast tusen ggr om. Tur man hade solbrillor på så att inte hon kunde se. Älskar dig såå, underbara lilla tjej. Snart är allt som vanligt igen. Då ska vi mysa och bara vara familj! ♥♥
 
Ska dricka upp mitt te nu och sen slå en pling till Nordek. Hej hopp!