Det blir så jäkla varmt så fort jag bara rör mig lite här hemma, det är olidligt en del ggr. Jag klagar verkligen inte på sommaren men vore skönt om man hade det svalare inne, men det är inte mkt skillnad alltså. Som på morgongen, då håller jag på att krivera alltså, så sjukt dålig luft inne. Även fast jag har öppet i köket och mitt sovrum. Öppnade även i klädkammaren nu så det kanske blir bättre, vet att det blev mkt bättre luft när jag öppnade där förr. Hoppas!

Just nu håller jag på att plockar lite innför morgondagen. Hade tänkt att jag inte skulle behöva göra alldeles för mkt när vi kommit hem från dagis. :) Det är bakning som gäller iaf, sen lite mer plock men inte nå överdrivet. :) Det är ju nämligen min födelsedag imorgon, jag blir hela 23 år. Kan ni tänka er? ;P Är jag verkligen så gammal? Haha..

Nooonoo, ska lägga mig nu och kolla igenom nya Ellos katalogen som kom idag. Finns nog mkt fint i den man vill ha! ;O Sov gott allihopa!


Bättrar på brännan! ;)
Det blir inte många rader ifrån min sida, tänkte bara visa att jag lever liksom. :) Dagen har varit bra och förbannat varmt med. Men jag klagar inte för jag älskar sommaren. Tycker det är mest jobbigt för Tuvaliee, men hon har suttit i sin nya pool på balkongen och plaskat i den så hon har varit nöjd. Så nöjd att hon to.m bajsa i den och vägra först kliva ur även fast det va fullt med bajs överallt. Då hade hon även badbyxa+linne på sig. Haha! Efter lite om och men så fick jag ur vattnet och i med nytt så hon kunde bada igen, men då va det inte lika kul tydligen! ;P

Ändrade planer har det blivit gällande en resa vi skulle ha tagit nästa vecka den 6 juli tillsammans med Ronja och Gusten. Det handlar om alldeles för mkt pengar för att det ska gå ihop, vilket jag inte alls tänkte på. Tuvaliee fyllde ju år igår och på torsdag är det jag som fyller, får se om det kommer någon men det lät då som det. :) Man hoppas väl på det! Så det är en hel del utgifter ändå och bara resan hem från sollefteå skulle kosta mig 381 kr och det tycker jag är vidrigt. Så förbannat tråkigt eftersom jag gärna ville vara med på Gustens dop och få träffa allihopa, men får mysa när dom kommer hem ist och ge han hans doppresent då. :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig här i livet. Men det är som det är. Inget att göra åt! Nu ska jag skutta i säng, alldeles för trött för att egentligen sitta och skriva ett inlägg. :P


Tuvaliee sitter och plaskar i nya poolen! :)
Det är den absolut bästa dagen i mitt liv, förutom när jag gjorde graviditetetstestet. Även fast det va väldigt känslosamt och väldigt skumt kändes det så va jag så säker på min sak om att behålla barnet. Det visade sig vara det bästa jag någonsin har gjort och beslutat mig för.

04.56 kom världens finaste tjej till världen. Hela fyra dagar efter BF men ändå så himla liten, 2552 g och 49 cm lång. Hon va så himla vacker, den finaste jag någonsin sett. Det va de häftigaste jag varit med om, att föda ett barn va en upplevelse för sig. Nu längtar jag bara till jag får skaffa mig en egen liten familj och få fler barn, då med en kille jag vet stannar hos mig.

Jag kan inte förstå vart dessa år har tagit vägen, det har gått så fruktansvärt fort. Det har varit ett väldigt turbulent år men även dom bästa i mitt liv. Tuvaliee räddade mitt liv genom att komma till världen, jag vet inte vart jag hade varit annars, inget jag är intresserad av att veta heller. Att vara ensamstående mamma till ett barn är ett jobb för sig, det är mkt man måste tänka på och i mitt fall så ordnar jag allting själv. (Och då "finns" pappan i Tuvaliees liv ändå.) Men så är det..

Jag älskar dig av hela mitt liv, Tuvaliee Elvira Teresa Nygren! Du är den finaste tjejen i hela världen och det finns inget jag inte skulle göra för dig. Du är luften jag andas och utan dig vore mamma ingenting. Du och jag mot världen min lilla älskling! <3 Kom ihåg; Att allt jag gör, det gör jag för dig!4 dagar gammal, kom hem på min födelsedag. Bästa presenten jag fått! <3Min lilla älskling nu! Stoora tjejen.. :'D