Ojoj.. Imorgon fyller våran älskade tjej hela 5 år! Stora tjejen! :D
Det blir mest lugnt imorgon med bara vi här hemma, mamma ska oxå komma. Sen på lördag så blir det mera kalas, då kommer svärföräldrarna, mina bröder och min pappa. Det är dom jag vet än så länge. Sen på söndag är det barnkalas, så Tuvaliee får njuta av dagen med sina kompisar. :) härligt! Man kommer nog vara bra trött på söndag kväll efter en helg med kalas firande.. Men så härligt och jag hoppas på fint väder! :D

Altanen på baksidan byggs för fullt och nu är golvet lagt. Idag ska dom fortsätta bygga, Danne, Matte och Tobbe. Försöka få klart så mkt som möjligt så det inte är en massa hål och sånt när vi får hit en massa barn på söndag!! Fint blir det och förstå va vi kommer sitta där och njuta sen.. :D

Nu ska jag göra lite nytta här hemma.. :) hörs!

Idag är det öppet hus på tuvaliees blivande dagis & det känns fan inte lika kul längre. Fick hem papper om öppet hus idag och fick även se grupperna & vilka som får gå med vilka. Tuvaliee kom såklart med varken granntjejen hon leker med eller tjejen hon en gått på dagis med. Men hon kom med en tjej som inte gjort annat än att vara dum med Tuvaliee sen vi flyttade hit. Mm men va bra!!!!!!! Dessutom så har denna tjejens mamma inte så jäkla bra tänkande gällande barnen och när dom leker, att Tuvaliee blev utfryst gjorde absolut ingenting. För får man bara gå in ett visst antal hemma hos någon så är det så, oavsett om ett barn blir lämnat kvar ute.. Hur fan tänker man då dom mamma? Tuvaliee fick bli lämnad själv, kom hem och va såklart ledsen. Men jag va förbannad. Men hennes mamma tyckte inte det va nå konstigt. Och dessa personer är inga jag vill beblanda mig med och jag vill inte att Tuvaliee ska behöva gå med denna tjejen.. Ni får tycka att jag är dum eller vad fan ni vill, men det skiter jag i. Tycker att Tuvaliee kommer få gå igenom så det räcker med ny grupp med barn, nytt dagis & nya fröknar. Hon ska inte behöva ta det här. Pratade iaf med chefen idag men på henne lät det dom att detta inte ska gå att ordna för såklart kan det gå att lösa. Men nej, jag tror inte det. Negativt låter det jag vet. Men denna tjej beter sig på ett sättning dagis och på ett helt annat hemma på gården. "På dagis måste man leka allihopa, men hemma får man göra vad man vill, det har min mamma sagt!" Nej, detta går inte att lösas med den inställningen... Och man kan inte heller säga: "ja men dom är ju bara barn!" Så ja, hur jag ska få det att lösa sig är en annan femma. Usch, är fan grinfärdig, att det aldrig kan gå smärtfritt för min dotter, utan en massa jävla tjafs. Men blir det för mkt krångel och det är sååå stora problem att lösa, så får hon gå tillbaka till slottet... Slåss ska jag iaf!!!!

Hallojsan!

Igår va det midsommarafton. Vi stannade hemma för en gångs skull och det va faktiskt skönt. Tuvaliee ville inte hon heller, hon tyckte inte ens att det va kul att ta på sig en fin klänning och fixa håret. (Det som hon annars älskar!!) så vi blev hemma, men mig gör det inget. Tillbringade tiden hemma med min fina familj så. :)

Altanbygget är i full gång. Älskling började med det igår och idag är matte här & hjälper honom. Riktigt bra blir det och dom jobbar flitigt! Jag har börjat måla vedboden, men när man har en liten som inte vill samarbeta så får man avbryta målningen i mellan åt. Sånt är livet med barn. :) grundar den en gång innan den gråa färgen åker på. Fint blir de!

Ska ta rätt på disken efter middagen nu. Sen stoppa Tuvaliee i säng som sitter och spelar på paddan. :)

Ha en fin kväll!