Godmorgon på er!
 
Nu är bror min här med traktorn och ska hjälpa oss ta bort en massa buskar och träd på tomten. Det står bara ivägen och är inget som intresserar oss. Blir mer plats till annat. ;) Hehe.. Staketet har vi även tagit bort, det va ändå ruttet så ett nytt till nästa sommar ska sättas upp. Allt det gamla ska bort, ju mer som försvinner från kärringen som bodde här innan ju bättre är det. Ska väl klä på mig jag med och gå ut & pula lite. Kan vara skönt att komma ut lite i friska luften, va ju ändå rätt skönt ute idag. :)
 
Tuvsan är inte hemma nu, hon sov hos Farmor inatt. Men kommer hem till 12 halv 1 igen. Lillskruttan våran! Hon kommer bli så mallig när morbror Daniel är här med traktorn. :) Lite skräckblandad förtjusning för henne. Hon älskar traktorer, lastbilar och allt sånt. Men hon vågar inte sitta i dem när dom står stilla och är avstängda. Lite rolig sådär hon. :)
 
Ska ta rätt på disken i maskin och stapla i nytt. Sen byta om och göra killarna sällskap ute. :) Det ska ju även röjas på framsidan och få det plant hela vägen. Nu är det så gropigt och trökigt. Blir så fint när det är klart!

Ha en fin dag! Puss och Kram

Snacka om höst väder, kallt, grått och mulet. Regnet öser ner till och från hela tiden. Kan säga att det hade varit helt klart bäst att bara få vara inne idag. Men sån tur har jag inte. :) lämnade tuvaliee kl 9 imorse i vanlig ordning, sen tog jag en sväng förbi eken & prata med mamma. Nu slappar jag i soffan efter att ha ätit lunch, ska byta om och göra mig klar strax. Hämtar tuvaliee kl 2 sen är det möte kl 3 på af. Tuvsan ska få följa med, det kan dom inte säga något om då jag fick hem papper om det igår. Så jäkla dåligt!!! :O

Efter mötet ska vi kika in på hennes, måste köpa mig en mamma jacka och ett par byxor. Har växt ur en tröja redan, kan bara ha den till jeans annars visar jag hela stjärten om jag har legggings. Så hoppas jag hittar nå idag. Hoppas bara att tuvaliee är på humör för det. :)
Får muta henne med något! Haha!

Nu ska jag ut i förrådet och hämta skruvdragaren. Vi köpte en dörrklocka igår så jag ska skruva fast den i väggen bredvid dörren. Trevligare med ett pling ist för knack knack varje gång. :P sen ska tvätten i maskin och den rena ska ur.. :) heja mig!! Allt innan jag ska ta bussen in till stan igen. :)

Puss och kram

Så underbart att lämna en glad tjej på dagis. Massa slängpusssar fick jag genom fönstret. :D hon va så mallig då hon hade med sig ett fågelbo som svärmor och Tuvsan hitta när dom fyllde släpvagnen med ved i helgen. Hon skulle få visa det för alla på samlingen. :) sen att tobbe ska hämta henne med lastbilen gör inte dagen sämre, även fast det är lite skräckblandad förtjusning att åka lastbil..

Jag ska iväg och simma med min sjukgymnast idag, ska vara ombytt och klar klockan 3.. :) det ska bli så skönt och jag hoppas att det kan underlätta lite iaf.. Sen efter simning så ska vi iväg och storhandla + svänga förbi barnens hus för att köpa lite smått till bebis som vi har kvar. :) skönt att få det klart helt! :) ska även beställa ett regnskydd på crescentbarnvagnar.se så det oxå finns hemma.. :) hihi, snart är bebis Hääär!! :D

Puss och kram