Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit halvdant inatt, vaknat var och varannan sekund, någon som levde rövare utanför, skrek och hade sig. Sen drömde jag att bebis kom, men att jag plocka ut han själv. Haha! drömmar när man är gravid är inte att leka med.. ;) men vi sov länge imorse hela familjen ist, Tuvaliee kom upp strax efter 9 & kröp ner bredvid oss i sängen. Så vi låg till strax efter halv 10. Behövligt om jag säger så!

Idag står det kalas på schemat hela dagen. Det börjar 14.00 sen håller det på hela dagen. :) härligt med huset fullt, tänk om vi hade varit i nya huset bara, hur underbart som helst skulle det vara. :) men men... På måndag har vi nycklarna!! :D

Sitter på en pall vid toalett dörren nu och kollar på när Tuvaliee badar. Kvart över ska hon duschas och sen kliva upp. Så jag kan få duscha och börja göra mig klar. Så skönt att få göra sig klar i lugn och ro & slippa stressa.. :)

Men nu ska jag avsluta och duscha av Tuvsan snart! Ni får ha en fin dag..

Godkväll!!

Har slagit ner arslet i soffan nu. Helt slut i kropp och allt. Har städat här hemma hela dagen, knappt så att jag inte kunde sluta dona. Men nu ska jag lugna mig idag och ta rätt på de sista imorgon. :) fint blev det här hemma iaf..

Vi va iväg och stor handla idag efter att Tobbe kommit hem, så skönt att ha det gjort. Tuvsan tvärdäcka i bilen påväg hem och sover än. Dock fick hon inte i sig nå välling innan så risken finns att hon kan vakna till under natten & vara hungrig. Får ladda en flaska så det bara är att värma isf.

Tänkte tvätta av mig mascaran nu och sen slå in tuvaliees paket. Hon fyller ju hela 4 år imorgon. Känns så overkligt! Våran lilla tjej, är snart inte så liten längre. :) ❤

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jag på midsommarafton!

Jag tycker att det är så mysigt med midsommar. Det är nå härligt med just den dagen, kan inte få kläm på vad som gör det. :) men ännu härligare är det när solen skiner och det är strålande väder. Ska inviga min nya klänning som jag köpte för ett tag sen, har planerat så att to.m magen får plats i den.. :) ❤


Sitter på badrumsgolvet och har tagit en paus i plockandet. Tuvaliee sitter i badet och plaskar. Älskling är ute på en spring tur. Sen ska en tårta bakas som vi ska ha med hem till min pappa & sambo. Behövde inte ta med något men känner ändå att det inte är helt okej att komma tomhänta. :) vi ska vara där till 1, titta på midsommar stången och när dom dansar runt den. Sen mat hos dom i engeltofta... :) härliga dag!

Nä, nu ska jag nog ta och duscha damen i badet. Sen ska nog tårtan bakas. :)