Slog precis ner arslet i soffan. Johanna och Edvin åkte för ett tag sen och Tuvsan är precis nattad. Jag håller på att svettas ihjäl här hemma just nu, vet inte varför. Det är inte så jätte varmt här inne nu heller, blir tok varm så fort jag överanstränger mig lite. Drygt! Det har varit en mysig dag. Blev först lunch möte för min del, det va trevligt men jag tror att det inte är något för mig, men jag blir nog gärna kund ist. Får testa produkterna på onsdag då hon kommer hit på ett party och pratar om alla produkter.. :) Efter mötet cyklade jag hem & inväntade Johanna och Edvin sen traska vi mot dagis för att hämta Tuvsan. Förbi Konsum och handla lite sen hem och göra mat.

Nu blir det bara att tillbringa kvällen i soffan. Har ingen ork till annat, är jätte trött. Det får bli en dusch imorgon bitti ist. :) Idol kl 8 så det ska jag se, sen ska jag nog skutta i säng. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Vi älskar dig!

En ny vecka väntar och jag är ledig hela veckan. Likaså min sambo men han har tagit semester. Det ska bli skönt att vara ledig tillsammans men det skulleunte vara fel att jobba en eller två dagar. Aja, det är som de är. Det blir dagis för Tuvaliee idag, dom lär ringa efter mig om hon blir hängig så får jag hämta henne isf. Frågar man henne nu hur hon mår så säger hon: "Nää, mamma jag känner mig hängig!" Inte sådär jätte övertygande kan jag säga, ni skulle höra själv när hon säger det. Haha. Söthjärta! :) Jag ser ju att hon inte är speciellt hängig nu så.

Vid 12 ska jag träffa en kvinna nere på stan för en lunch. Hon håller på med några produkter och ville informera mig om det. Ska bli kul att höra och hon är ju så sjukt trevlig dessutom så jag kan gärna höra lite om det. :) Sen hämtas Tuvsan kl 2 igen, (om allt går som det ska) och då ska vi hem. Måste komma på vad vi kan äta idag. Svårt det där med mat. Ska göra matlistan för veckan oxå. Så skönt att ha en sån! Får se vad jag hittar på för varje dag.

Nu ska dotra få kläderna på sig och jag ska byta om. Sen far vi mot dagis. Ha en bra dag allihopa! :)

Btw, Min brorsdotter Smilla kom till Gävle i fredags och är nu hemma på riktigt. Det kommer såklart bli några återbesök på sjukhuset här i stan och så, men förstå vad skönt det måste vara för dom att få vara hemma. Jag är så glad och lättad att det har gått så pass bra. Hon är en riktig kämpe den där lilla damen. :) Tråkigt nog så fick dom vänta i 3 1/2 timme på sjukhuset här i gävle innan dom fick träffa en läkare, så jäkla dåligt. Men blir man förvånad när det gäller detta sjukhus? Nej, inte alls. Och dom visste dessutom att dom skulle komma från Uppsala. Aja. Hon är hemma och mår efter omständigheterna bra. Hoppas vi kan träffas snart så kusinerna får leka med varandra igen.


Nyss  taget..
Sen kommer min sambo äntligen hem. Visserligen på natten vid 1 tiden eller så men jag vet att han kommer lägga sig tätt intill och hålla om mig hårt. Åh va jag längtar! Kommer säkerligen vakna så fort han sätter nyckeln i dörren, skulle inte bli det minsta förvånad. :P

Idag har vi haft en härlig dag. Efter lunch tog vi cyklarna ut i skogen, traska omkring och njöt av vädret som faktiskt av helt underbart. Det blåste en del men det va bara sköna vindar. Tuvaliee har dock varit väldigt upp och ner i humöret, gråtit och skrattat om vartannat. Så jag lurar på att hon är påväg att bli sjuk. Hon nyser hela tiden och igår hade hon lite feber och även tidigt ikväll. Mamma kände på henne nu när hon låg i soffan & då va hon kokhet även fast hon bara låg i trosor utan täcke, tog en temp men då visade den bara 36,3. Skumt! Men jag hoppas innerlingt att hon inte är påväg att bli sjuk. Sånt är aldrig kul!

Väl hemma så blev det bullbak och hela köket såg ut som ett krockat skithus på bara några minuter. Jag är en mästare på att röra till och stöka ner riktigt ordentligt när jag bakar, men kul är det. :) Många fina bullar fick vi & även Tuvsan bakade några. Duktig hon! Har dock inte smakat någon än, inte varit sugen men imorgon åker nog en eller två i magen. :)

Nu ska jag stänga ner datorn och läsa lite i en tidning jag köpte idag. Gillar att läsa tidingar, speciellt Cosmopolitan, as bra tidning med mkt bra att läsa. Mkt tips & så.. Så köp den om du är tjej och vill ha massa olika att läsa om. :) Godnatt på er allihopa! Puss och Kram


Myys med min lilla älskling..