Dags att släcka ner och sussa sig lite kanske? Jag och Tuvaliee har varit så trötta på mornarna nu så vi har sovit lite för länge. Men kommit i bra tid till dagis ändå. :) Men det är ju skönt att slippa stressa så mkt på morgonen liksom.. Men undra vad jag ska göra imorgon när Tuvsan är på dagis då? Hade ju planerat in en fika med Hellen men hon blev inringd på jobb. Häftigt om en annan oxå kunde bli inringd sådär. :) Det kommer de med. Bara lite mer kassaträning så är det klart sen. Jag vet att jag har ett jobb att vänta mig, iaf extra så jag känner mig lugn och sansad. Och inte i Gävle heller. Underbart!

Släcka ner nu och sova. Kollar nog klart på The Mentalist, märkte att dom hade dubbla avsnitt ikväll! Wihoo! :)

ammat? ursäkta mig med visst är det naturligt att man ammar sina barn men att ett barn leker att hon ammar sina dockor är motbjudande! ammar gör vuxa mammor inte småbarn, vad lär du ditt barn? jag hade aldrig accepterat att mitt barn lekte på de viset, min dotter får helt enkelt mata sina dockor med nappflaskor och hon vet inte ens vad amma är!! nej ush nu blev jag väldigt äcklad av ditt barns lekar. man kan ju undra vad du lär din dotter nästa gång hon ska leka något! stackars barn om hon göra likadant på dagis, det där är oacceptabelt för dom flesta föräldrar..


Detta är en kommentar jag fått ifrån en ANONYM person som tycker att Tuvaliee är äcklig som leker att hon gav sin docka mat ifrån tutten. Det är så att barn tar efter det man själv gör och hon har sett när en av mina vänner har ammat sin son. Vad är det som är så konstigt med det? Jag har inte lärt Tuvaliee något sånt utan hon tar efter. VILKET ALLA BARN GÖR!! Och vad skulle jag lära min dotter för lekar? Undra vem som är mest motbjudande av oss två..
Tuvaliee sover, tack och lov. Det blev visserligen lite bråk men inget jag orkar örga om. ;) Hon somnade i min famn ikväll och jag la ner henne i sin säng för en liten stund sen. Det är fångarna på fortet nu som jag gärna hade velat se men ska ta mig en dusch och göra mig klar innan The Mentalist börjar kl 21.00 på 3.an. Det programmet har jag saknat så ett måste att se! :) Mys i soffan är ju aldrig  fel heller..

Efter dagishämtning så cyklade vi till en lekpark vid fjärran höjder och lekte en massa. Kom rätt mkt folk så vi blev kvar ett tag innan vi cyklade vidare till en annan lekpark, där va det inga alls. :) Tuvaliee åkte rutchkana (stava?) och hoppa omkring. Min lilla trollunge! ♥ Sen gick vi till mammas jobb, handlade lite och cyklade hem för att fixa ordning fika till Mamma. Vi har suttit på golvet i Tuvaliees rum & lekt med hennes dockor, hon har ammat dom, kört omrking med dom i sina bilar och donat så som bara hon kan. Det är så kul att se! :')

Nu ska jag ta mig en dusch.. Hörs senare!

Jag finns här för dig, oavsett. Jag ställer alltid upp för dig, vad som än händer. Och tryck inte bort mig denna gång utan låt mig få vara din vän. Jag älskar dig för den du är, min fina vän! Mikaela.. ♥