Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag trotts allt som hände igår. Men jag va helt slut, det va vi båda. Det va den värsta fredagen jag haft och jag kommer inte ihåg sist jag va så arg & ledsen på någon. Någon som jag älskar så himla mkt. Det lugnade sig mot kvällen men det finns SÅ mkt att jobba på, jag måste få tillbaka tilliten för honom för den är som bortblåst just nu. Och annledningen tänker jag inte ta upp här, alla har inte med det att göra. Men ett ultimatum har jag gett, så det är upp till honom. Take it or leave it! Det kommer ta ett tag för mig att släppa allt det här, kommer aldrig förstå det, aldrig... Så mera lär vi prata annars kommer det aldrig att funka!

I love my man, i love my daughter, i love my life. I want it to feel like it's just us three.. ♥

I don't know. What should i do? I love you, but do you really love me to? You have to show it from the bottle of your heart.
I don't want to feel this pain no more.
You have to pick, make a choise!

Folk bara älskar det här, jag vet det. När det strular till sig i mitt liv nå in i helvete. Det ska helst vara så att jag knappt orkar mera, då gottar dom sig extra mkt. Men vet ni, i don't give a shit about that. Låter dom roas!

Det som gör mig mest arg är att han låter detta ske. Låter HON få den njutningen hon vill ha. Han låter henne få det hon vill. Hon vill ju inte att han ska ha det bra, framför allt inte att JAG ska ha det bra med honom. Vet inte vad jag mer ska skriva, kanske ska låta bli att skriva överhuvudtaget.. Men vet inte heller vad jag ska göra!

Vill spy på allt och alla just nu!