Lyckliga jag!! Jag va med i en tävling om att vinna ett PT paket av ett värde av 5000:- kr.. Skickade in min motivering och vet ni...?! JAG VANN!! :D jag hade kunnat börja gråta idag när jag fick svaret av Alex, som då kommer vara min PT! :D wihoo!

Här kan ni gå in och läsa hans blogg och även se vad han skrivit för rader om tävlingen.. www.activeform.se klicka er in på bloggen och läs!!!

Mailet jag skicka stod det såhär i:
"Hej Alex!

Jag har precis börjat gymma och va på gymmet för första gången för ca 2 veckor sedan. Jag födde mitt andra barn för lite mer än 2 månader sedan och har aldrig velat komma i så bra form som jag vill nu. Men jag behöver hjälp, så jag vet hur jag ska träna för att få bort magen och kunna må bra i mig själv. För det gör jag verkligen inte nu! Vill kunna känna mig bekväm och snygg! :) vore sååå kul om jag vann detta och ord kan inte beskriva hur mkt det skulle betyda för mig!

Nu håller jag tummarna att just jag kommer vara den som blir den lyckliga att vinna!Med vänlig hälsning, Emma Wall"

FAN VA MALLIG JAG ÄR! :D Hey beach 2013!!!!! ;)

Här sitter jag... I soffan i min ensamhet! Tuvaliee ligger i sitt rum och tittar på film, Malwa sover (iaf till och från) och sambon är på innebandy med min bror. Lungt och skönt har jag det. :) barnen har varit hos min mamma idag medans vi åkte till stugan för att fylla en släpvagn med ved. Sagt och gjort, gick hur bra som helst.. Det är lättast att fylla vagnen men sen när allt ska ur och staplas upp i vedboden så blir det lite mer jobb. Det tog oss 46 minuter att tömma vagnen. Gick ju fort ändå! :) när det va klart så hämta vi flickorna. Allt hade gått bra. Fast det tvivlade jag inte på! :)

Imorgon ska vi dona och fixa lite här hemma. Röja i klädkammaren och lite sånt. Det ska målas där inne. Viktigt att det fräschas upp lite där med. Allt annat är ju så fräscht.. Pappa ska komma och hälsa på oxå. Han hade köpt nå presenter till Malwa och Tuvsan sen han va utomlands. :) Tuvaliee behöver en dos av morfar, va ett tag sen nu!!

Grattis till Malwa som blir 3 månader idag!! Sjukt, va tiden går fort! :)

Ska kolla till barnen nu och sen fortsätta slöa i soffan! :) puss och kram!

I lördags packa vi in barnen och annat i bilen och åkte mot Surahammar där svärisarna bor. Va först förbi hos tobbes syster Sabina och lämna fiskar hon fick av oss, sen åkte vi till sura och käka lunch innan jag och tobbe for till Västerås för att möta upp tobbes andra syster & flickvän för att titta på innebandy. Trevligt va det! Medans va Tuvaliee och Malwa kvar hos farmor & farfar. Tuvaliee och svärmor gick till hagen & titta på hästarna sen gjorde dom en hel familj av snögubbar, jätte fina! Samt en ljuslyckta! Tuvaliee va nöjd kan jag lova. :) när vi kom tillbaka från innebandyn så käka vi kvällsmat och sen nattades barnen. Tobbe & jag gick ner i källaren och basta och drack öl. Sen satt vi utanför bastun och bara va, prata en massa och myste. Det behövdes! :) slängde sedan i en toning i håret och mös tillsammans med svärisarna. Drack irish coffee gjorde vi med. Tack för glasen vi fick Btw! :D

Igår så va vi bjudna på middag och fika hos Ramona & Mia! Smarrigt va det. Sedan åkte vi hem. Tuvaliee fick suuuper fina skor av faster Sabina som hon målat och skrivit på. Snacka om att Tuvaliee är mallig! :) jag blev avis kan jag säga.. Hehe!

Idag väntas det ett tandläkar besök för tuvaliees del. Spännande! Hon verkar lite nervös. :) sötnosen! Sen har vi inte mkt mer planer. Ska lämna in paket efter vi varit hos tandläkaren iaf.. :) mkt svammel blev det känner ja. Men så kn det bli! :)