Japp, mina härliga jobb timmar idag.. Känner mig sjuuuuukt taggad! ;) Ursäkta mitt gnäll men jag är inte 100% frisk och har inte mkt till ork, men det är bara att bita i det sura. Igår gick jag en j*vla hostattack när jag satt i kassan, den jäkeln höll i sig i fleeera minuter. :O Katta fick ta kassan och jag gick och gjorde ordning te så att det kanske skulle släppa. Blev lite bättre men sen harkla jag mig var och varannan minut tror jag. :P Hata förkylning!

Imorse (Eller ja, för 30 minuter sen) när jag vaknade så hade jag typ ingen röst. Va jätte hes. Det har släppt men nu hostar jag ist. KUL! Har fått i oss frukost & ska börja göra oss klara för att ta en cykeltur till Mamma min. Tuvaliee ska sova där inatt har mamma bestämt. ;D Så ska åka dit och lämna henne, få min cykel pumpad och sen dra mig hemåt igen för att sätta upp lite tavlor & pussa på my man. :)

Ska sätta på lite music nu och göra oss klara. Vi hörs sen!


Tuvaliee med gammelmoster Lena, dom bada dockan och tvätta badrummet. :P
Nu har Tuvaliee och Tobbe gått ner på stan. Dom ska fika och ha det trevligt medans jag jobbar & sliter. :P Men det kan dom två behöva, lite kvalitetstid med varandra. Tuvaliee har blivit så sjukt klängig på honom, ska kramas och han ska bära henne hela tiden. Jag älskar att se det. När hon är mer för honom än mig liksom. :) Jag har oxå gjort mig klar så sitter mest och väntar på att klockan ska bli mer så jag kan börja cykla någon gång. Ser inte fram emot jobb idag då jag har ett vidrigt tryck över vänster öga, värre blir det när jag böjer mig ner och sätter mig på huk. Läskigt som f*n! Ibland känns det enda upp i huvudet. Kan inte hosta heller, då gör det oxå ont. :O

Vi har iaf fått upp en hylla, nattlampa och en spegel i Tuvaliees rum nu. Ska bara hitta en lampa som hon kan ha över sängen sen när vi ska läsa godnattsagor, den andra är under sängen (hon har en loftsäng) så att man kan sitta där under och mysa. Hennes puff ska jag ställa under där och sen lite annat. Ska även fixa så att det blir som ett draperi där nere. Ska bara mäta och så så ska jag prata med Susanne på jobbet, hon är händig hon! :) I vårat sovrum hann vi inte få upp någon hylla än men det tar vi imorgon eller så. Blir skit bra i slutändan det här!

Nu ska jag gå ner och pumpa däcken på cykeln sen rullar jag mot jobbet. Ha en bra dag allihopa! Puss och Kram

Ps. Bilder på hemmet kommer att komma upp, men eftersom det inte är riktigt klart ännu så ni vänta. Ds.

Att alltid vara så jäkla trött gör mig spyfärdig. Det är inte kul att gå hemma såhär länge, tappar energin direkt. Tur nog så ska jag jobba ikväll och imorgon kväll, sen har jag lite jobb nästa vecka. Tack för det! Hatar att vara utan jobb, blir så jäkla lat när jag väl ska jobba & det känns surt. Även fast jag innerst inne är skit glad för att jag har ett extra jobb. Men jag vill ha meeeer! :P

Har precis ätit frukost och kikar lite på tv. Vi ska ta oss ut på en promenad snart, ner på stan för att köpa andra krokar så vi kan hänga upp tavlor & lite annat. Idag ska det borras upp hyllor i både vårat & Tuvaliees rum. Skönt att få det klart, om inte annat kommer det bli fint. :) Mer planer för dagen har vi inte, Tuvsan ska vara med Tobbe när jag jobbar. :) Det tycker Tuvaliee är mysigt. Hörde något om glass igår vid matbordet så får se vad dom hittar på. 

Igår maila jag två personer som ville få sin lägenhet uthyrd, en stor trea med tomt. Det skulle inte vara helt fel. Hoppas verkligen på att dom hör av sig. Vill ha ny lägenhet, något som är vårat. :) Där man kan vara ute och leka på gården och bara vara, grilla & umgås i sommar. Förstå va undebrat! Apropå grilla så ska vi grilla på Lördag, Alexandra och hennes Johan ska komma över & umgås. Äta och dricka gott! Det ser jag fram emot. :)

Snart börjar Våra bästa år så ska väl se på det innan vi tar oss ut.. :) Later!