Min dotter har det så tufft. Idag fråga hon efter honom, och det är det värsta jag väntar mig var eviga dag.. Att hon ska fråga något om honom. För vad ska jag säga? Hon är snart 3 år, väldigt smart liten tjej MEN vad säger man till en liten flicka på snart 3 år.? Idag va jag bara sekunder ifrån att bryta ihop i bilen när hon började fråga & prata en massa om honom. Jag kan bara tänka mig vad det snurrar i hennes lilla huvud. Maktlöshet är det jag känner och det är den värsta känslan man kan känna som mamma. Det är vidrigt! Önskar att detta skulle ha hänt när hon va liten bebis, så hon inte kom ihåg honom. Men helst av allt vore ju det bästa om det inte va såhär, såklart.

Innerst inne så blir jag oxå så jäkla förbannad på honom. Så fruktansvärt ilsken. Det kokar inom mig när jag ser hur mkt han har sårat Tuvaliee. Hon är en oskyldig liten tjej som inte gjort någon illa och henne ska han "trampa" på, på det här viset. Varför? Hur kan man? Vad har man innanför pannbenet? Nada, inte ett skit om ni frågar mig.

Tuvaliee är det bästa som har hänt mig och henne gör man inte illa på det där viset utan att komma undan med det. Punkt!!
Jag är totalt slut, skulle vilja lägga mig i soffan och bara kolla av avsnitt efter avsnitt från Tre kronor boxen. Men vet ni... Jag ska inte vara så lat idag, jag ska ta rätt på allt skrammel som jag har dragit fram. Tuvaliees rum har jag återställt till det normala efter målningen men tråkigt nog så räckte det inte med att måla 2 ggr utan det behövs en till gång. Blöh! Men det går faktiskt fort bara man börjat. :) Tar det på Onsdag igen tror jag faktiskt, imorgon har jag annat för mig redan. Nämligen ta en tripp till Erikshjälpen med kassar fulla med kläder + skor, Tess & Gabbi joinar dessutom, trevligt. :)

Tuvaliee sover sin middags nap, hon har sovit en stund redan så jag ska snabba mig in i duschen och sen väcka henne, så hon inte sover alldeles för länge. När Tobbe kommit hem ska vi ta oss en sväng till Sätra för att lämna tillbaka akvariumet jag lånade av Fia när det andra började läcka. Måste komma ihåg att köpa dammsugspåsar oxå, får INTE glömma!!!! Bara att sätta en memo på mobilen de. ;P Mer ska vi väl inte göra idag, vad jag vet. Har satt ut en del kläder på Tradera nu oxå, inget som har hänt än. :(

Aja... Det va en dusch jag skulle ta nu ju! Hörs sen, Puss och Kram

Btw, vill säga tack till alla underbara som har skrivit så fina ord till mig. Vänner som bekanta, det värmer i mitt hjärta ska ni veta. TACK!!!
Godmorgon världen! Sovit gott? Det har då jag.. Som en liten prinsessa bredvid sin prins. Sitter här i min ensamhet, älskling är på jobbet och Tuvaliee snarkar på ännu.!! Jag vaknade tidigt imorse av att hon va vaken med Tobbe när han va påväg till jobbet. Hon frågade vart han skulle åka någonstans, sen la hon sig bredvid mig så fick vi en varsin puss innan han gick. Vi somna om rätt snabbt efter att han gått och nu har jag inte fått liv i lillsnuttan. Tänker låta henne vara så hon får sova. Ringde till dagis och tala om så vi blir hemma idag, kan vi dona en massa. :) Måla klart i sovrummet ska jag göra iaf, men tänkte börja efter frukost.

Gick igenom 2 väskor och 2 kassar med kläder som Tuvsan växt ur igår kväll. Och jag fick 2 väskor kvar med sånt jag ska ha kvar. Resten ska till Erikshjälpen & det andra säljas. La ut lite på Tradera igår så hoppas att det händer nånting. Men tänk om inget skulle bli sålt? What to do? What to do?

Lite frukost till Vakna med The Voice nu då. Men min fråga är: Vart är Paul Haukka? Har han slutat?..

Puss och Kram!