Hoppsan... 2 dagar och 12 timmar sen jag skrev här. Fy mig! :P Det har varit så mkt annat bara, och jag har inte vetat vad jag ska skriva även fast det har hänt hur mkt som helst. Snurrar på bra i mitt huvud kan jag tala om. :) Men det är bara bra saker och jag älskar mitt liv. Jag har två älsklingar, som betyder såååå mkt för mig. Tuvaliee och Tobias. Bättre kan jag inte ha det!

Nu ska vi gå ut och leka lite i snön innan Tuvaliee ska sova sin middags nap. Tuvaliee är hel vild och det känns fan inte okej att gå ut med henne och Tobias, det är dom två mot mig och jag ska tydligen åka i snön!! Kan ju bli intressant. Hm! :)

Men jag lovar att updt mkt bättre senare. Ikväll blir det fest för hela slanten, Tuvalie ska sova hos mormor och jag ska ut med Storebror och hans kompis Tomas. Älskling ska ju vara i Högbo han. :( Ingen nyårs kyss för mig här inte! buhu!! ^^

Men nu ska jag klä på både mig och Tuvaliee så vi kommer ut. Puss och Kram

Btw, Igår fick jag världens finaste blommor av älskling. Han är ju bara för underbar! ♥

Jag älskar mitt liv

Idag är det söndag.. Brukar oftast innebära en mysdag hemma för oss men vi lär ner på stan i snöyran fram och tillbaka. Jag måste köpa mig en ny parfym sen kommer jag nog inte kunna slita mig ifrån att kolla i andra affärer heller så. Hehe. Men det är säkert smockat med folk och jag vet inte om jag har någon ork till att roas på stan med tusenstals människor.. Inte just idag liksom.

Dom har utfärdat en klass 2 varning och det känns ju mindre kul. Kan ju bara tänka mig hur jävla sen tåget kommer vara till jobbet imorgon. Blir spyfärdig bara jag tänker på det. Skit tåg!! Men något som är mindre kul är ju att T ska åka hem ifrån sina föräldrar idag. Uscha, jag blir nervös! Men jag längtar.. :) Väldigt mkt!!

Nä nu ska jag peta i mig lite frukost och byta om & dra på mig lite mascara. Sen är jag redo för att visa mig ute, orkar inge mer idag. Vi ska ju ändå bara ner en snabbis. Kom på nu att vi ska förbi babyproffsen och pumpa däcken på vagnen oxå. Ett måste!

Later!Tuvaliee i hennes nya adidas dress. Här lagar hon mat i hennes nya kök. :)