Nu tänkte jag bara säga God Natt & Sov Gott.. Ny dag väntar imorgon och då lär jag vara pigg. Viktigt möte från 10-16. Men kul ska det bli! :)

Godkväll!

Vilken omöjlig liten skitunge jag har haft ikväll. Hon har total vägrat sova och gråtit som en tok. Trodde först att hon hade ont någonstans då hon började tok böla när hon låg ner så då fick hon sitta i mitt knä en stund... Meeen vilka krockodil tårar hon kan köra med ibland. ;O Helt otroligt! Hehe. Min lilla donna kan spela bra hon. Men nu sover hon äntligen och jag kan andas ut och vara för mig själv innan jag oxå ska skutta i säng. Tuvsan sover fortfarande i soffan men jag ska strax bära över henne i sin säng. Jag som har köpt godis som jag tänkte smaska på, men nu vet jag inte om jag är så sugen nå mer!? Skitungen gjorde så jag tappa suget. ;) Haha..

Har fixat med designer hit och dit, jag kan inte bestämma mig. Jag får fortfarande inte fram någon bild på mig själv heller. :S Vad gör jag för fel tro? Lite dumt att jag inte har givit ut min nya blogg ännu heller, men väntar tills imorgon eller ikväll innan jag skuttar i säng! Hihi..

Men nu har Wallander startat på tvn igen. Ska kika på det innan jag bestämmer mig för att skutta i säng!
Vi kom hem för en stund sen och jag måste säga att det ändå va skönt att få komma ut i friska(?) luften en stund. Det blev en promenad upp på Söder för att gå in på Konsum där, kändes närmast på nå vis. :P Har ingen direkt koll vad som är närmast igentligen. Men vi är nöjda, speciellt Tuvaliee som fick titta på tåget som kom in på stationen. Hon älskar tåg, helt sjukt va hon är facinerad av dom. :) Varje morgon ser vi tåg som åker förbi och då viftar Tuvaliee med handen och säger: Hej då tåget! (På sitt lilla språk) :)

Så skönt att jag har fått handla hem det som behövdes. Så nu tänkte vi äta ostmackor och dricka varm choklad. (Iaf jag, Tuvsan får mjölk) Har tänkt på att baka bullar någondag här men vet inte om jag vågar mig på det då jag misslyckades totalt förra gången. Det va även min första gång jag bakade bullar men jag tänker mer på det här med att värma smöret, värmde det för mkt sist nämligen. Hehe. Bättre lycka nästa gång. Heter det inte så? :) Det går bli bakning imorgon efter att jag har kommit hem från mitt möte på BOJ. (Brottsofferjouren) Det ser jag fram emot, hoppas det kommer nå trevliga människor som man inte sett på länge! Tuvaliee är ju ledig ifrån dagis imorgon då dom har planeringsdag så hon ska få vara med Morbror Fredrik hela dagen. Blir nog kanoners det! :)

Nu ska jag återgå till Tuvaliee och se vad hon busar med.. Spännande! ;) Skulle behöva dammsuga upp blomjorden som hon har haft ner oxå, men shit, jag orkar verkligen inte! :S Så jobbigt när jag känner att jag verkligen inte orkar göra en sak.. Blää!

Men vi hörs kanske sen!