Wohaaaa! I fredags beställde jag mig en Iphone 4S, tror ni att jag längtar nå mkt tills den kommer eller? Aah, rätt så iaf. ;) Älskling plockade ut sin i fredags så jag har småpillat på den, helt underbar alltså. Jag vill ha den NU! Hoppas att det kommer gå fort så jag får den snart. Kan ju hoppas iaf! :P

Helgen har varit underbar. Mkt att stå i men det har ändå varit underbart. I fredags sov Tuvsan hos mamma, hade mysfredag med min stora älskling. Sen upp i bra tid på lördag morgon för att åka till s-viken & fixa en massa. Jag körde både dit och hem, btw. Går jäkligt bra! :D Tuvsan hämtade vi senare på kvällen, kvart över sex för att vara exakt, och då sov hon som en stock. Tröttmössan! Köpte med oss pizza sen donade vi hemma med alla saker som ska få plats. :) Söndag morgon ringde min klocka 07.00 (trodde jag ja) och då va Tuvsan redan vaken. Sen kom jag ju på att vi skulle ha ställt tillbaka klockan 1 timme innan vi la oss men det glömde jag så klockan va egentligen 06.00, lite matt man blev då. :P Men jag va ju uppe och det fanns inte en chans att lägga sig igen. Lät Tobbe sova till halv 8 så jag sen kunde göra mig klar för att kunna dra ut med Danne och köra bil. Gick för jäkla bra då oxå! Så jäkla kul.! :D Kom hem strax före 10 och då kom Tuvsans farmor för att låna Tuvaliee över dagen. När hon åkt for vi till s-viken igen för att plocka med det sista. Nu är det klart där borta, förutom nere i källaren men det är inte samma bråtska. :) Guuuud va jag är lycklig med min kille och min underbara dotter. Ni anar inte. Lyckligast i världen!

Nu sitter jag här, har ätit frukost och ska strax ta fram kläder till Tuvsan. Sen tar vi bussen till dagis så jag kan ta mig en promenad hem. :) Ser ut att vara skönt ute! Endast 5 grader sist jag kolla men solen skiner så. Nää, nu ska jag sätta fart. Ha en fin dag allihopa!


Tuvaliee och Tobbe som busar på golvet. Jag älskar er!
Nu har jag gjort allt jag skulle göra. Ringt samtal, plockat undan, bäddat sängen och tagit rätt på rentvätten. Nu försöker jag bara få min dotter att vilja som jag. Inte det lättaste alla ggr. :P Hon ska titta klart på Shrek först innan vi åker, men då lär jag få sitta här hela dagen. Det har jag ingen vidare lust med. :)

Sen blir det en lugn fredag för våran del. Fredagsmys i soffan är inte helt fel. Men med en karl som är tröttare än en 80 åring så slutar det väl med att jag får sitta själv i soffan. ;)

Men men, nu har dotra gett upp och insett att det  jag inte ger mig. ;) haha! Vi hörs!

Gud så härligt med helg! Vi har en slappdag framför oss, jag och Tuvaliee. Hon är ledig från dagis och jag jobbet. Hon ska till mormor sin senare där hon ska sova inatt. Imorgon ska vi iväg och fixa med lite saker så då är det skönast om Tuvsan får vara med mormor. Och jag ska även ut och köra med broder på morgonkvisten, innan vi ska iväg. :) Va ut och körde igår, det gick jätte bra. Sån skillnad med Dannes bil jämfört med våran. Storleken och allt. Fast det går bra med båda bilarna lär jag säga, men dom är olika som handledare. Inte bara lite olika heller! Hehe.. Men det är väl bra de med. Eller? ;)

Väntar på att klockan ska bli 09.00 så jag får ringa ett samtal. Dom öppnade tydligen inte för ens 9. Sent för att vara telefontid kan jag tycka. Och nu går klockan sjukt segt dessutom. Hm! Aja, bara att glatt vänta. :) Sen ska jag försöka slita dotra ifrån tvn, just nu är det Musse Piggs klubbhus, en stor favorit. Men sen ska tvn stängas av.

Ska bädda sängen och ta rätt på rentvätten nu. Hörs senare, pöss!

Btw, "firar" man halloween den här helgen eller är det nästa? Eller är det båda? Jag ska göra en pumpa med Tuvsan. Blir så förvirrad, alla säger olika! ^^