...Det kan man verkligen kalla det. Vårat älskade hem. (som aldrig blir klart dessvärre) Men jag älskar våran lgh och där vi bor nu, kan inte bli bättre. :) Men hem färden ifrån mamma blev svettig, haha. Tänkte ta en sväng förbi affären här men den va stängd så det blev en liten omväg och vägen va så gropig och när man då ska prata i telefonen samtidigt så blir det rätt jobbigt. Men skam den som ger sig. :)

Tuvaliee sover sen ca 20.00, hon sover i min säng nu då det hade hänt en liten olycka på hennes sängkläder, vilket jag märkte när jag skulle bädda upp sängen hennes. Alla sängkläder ligger i tvättmaskinen & blir tvättade och Tuvaliee får sussa bredvid mamma sin inatt. Mysigt att ha henne bredvid! :) Men hon är riktigt duktig på att sova i sin säng, och en del nätter sover hon där heeela natten. Riktigt duktig! Första gångerna kom jag ihåg när jag vakna upp på morgonen och ingen Tuvaliee sov bredvid, det va så ovant så jag fick för mig att något hade hänt med henne. Haha! Har nu börjat vänja mig sakta men säkert men skumt är det. :P

Imorgon är det dagis som står på schemat. Jag har inga planer alls medans Tuvsan är på dagis, det känns rätt segt men ska väl ta en sväng ner på stan och köpa hårfärg så jag kan färga luggen blond ordentligt. Men sen vette tusan vad jag ska hitta på. Det visar sig, kanske gå hem och slänga mig på soffan & se våra bästa år? Aaah, det låter som en bra ide. Eller så kanske man kan få en kopp kaffe hemms hos någon? ;P Well, it shows! På tisdag har jag iaf ett möte jag ska på kl 13.00 uppe på sjukhuset på barnkliniken, en dietist ska jag träffa. För att få all den information jag behöver utifall Tuvaliee är gluten allergiker eller nå annat sånt där skit. Hehe. (Vilket jag hoppas av hela mitt hjärta att hon inte är) Håller mina tummar och tår för att det inte är något sånt som spökar!

Men nuså... Maskinen verkar klar så jag ska hänga upp rentvätten och sen skutta i säng!

Så trött, så trött, så trött... Jag har varit som ett slakt hela dagen och inte orkat gjort mycket. (snarare igenting) Vi är kvar hos Mamma då vi blev kvar över natten eftersom klockan blev för mkt, så hade ingen lust att dra ut Tuvaliee i vagnen då. Va ju så kul att träffa Kerstin oxå. :) Men jag har total fastnat här, orkar inte gå hem, orkar ingenting. Slumrade till i fåtöljen tidigare och det är väl det jag får ta nu antar jag. Stödvila och jag går inte ihop.. Har haft sjukt ont i magen på morgonen och första dagen med lingonvecka brukar vara den värsta för mig, då blir hela jag som en zoombie & kroppen orkar ingenting. Blää!

Mamma slutar väl snart så vi ska väl heja på henne innan vi beger oss hemåt. Hon blir nog rätt förvånad när vi fortfarande är kvar här. Hehe. Mkt till liv man har! ^^ Men ibland orkar man inte så mkt. Och sen ska jag oxå säga att det är första gången på jag vet inte hur länge som jag klev utanför dörren idag utan att ha fixat mig.. Det kändes....Naket!! Även fast jag aldrig har varit sån som inte kan gå ut utan att ha borstat håret och dragit på mig mascara så lär jag säga att jag kände mig skygg! Haha.. Vad är det som händer med mig? :P

Men nu ska jag läsa bok med Tuvaliee. Vi hörs väl senare när vi kommit hem! Om vi kommer hem? ;D

In och ut sen va det slut.. Det blev inte alls långvarit ute för oss. Jag och Tuvaliee skulle ju ut och leka med Brorsan och A men det blev inte alls som vi hade tänkt oss så vi kom in rätt fort. Tänk va fort det kan vända. :S Uh, scary! Men mer tänker jag inte dela med mig av det. Vi drack iaf kaffe när vi kom in & kollade upp lite saker. Brorsan och A drog vidare för ett tag sen och nu tänkte jag åter igen klä på min dotter overall & hela kittet för att ta en promenad. Tuvaliee skulle behöva sova en liten stund, annars kommer vi nog inte orka med varandra senare. Ska ju hem till Mamma vid 4 tiden och käka mat så då ska vi vara pigga & glada.. :) Kerstin kommer då hon oxå så det ska bli kul. Jag lär förbi Willys eller om jag kanske ska ta H&M? Måste ha blondering så luggen ser normal ut. Haha! Inte snyggt med denna kopparfärg direkt. Usch!

Men iaf, ska väl göra oss klara och gå ut.. (igen)

Ha en trevlig dag och kväll så hörs vi nog senare.