Frågade mig själv om jag verkligen skulle skriva något här idag... Det är mkt negativt och jobbigt som händer och det är inte alltid kul att skriva eller läsa om det hela tiden. Känns som att det enda jag skriver är negativt nu för tiden. Men jaaa...
 
Idag va jag på ögonmottagningen med Malwa. Det visade sig att hon inte har nå fel på synen. Skönt. Men förstå va sööt hon hade varit i glasögon, men jätte gluggen hon har. ;) haha! Kan ju komma sen så. Tuvsan fick ju glasögon för inte så längesen, hon kanske har haft dem i lite mer än 1 år. Så himla fin i sina glasögon är hon. Min prinsessa!
Käkade sedan lunch med Tessan på stan, strosade lite också innan jag tog bussen mot dagis. Tuvsan hade haft en suuper bra dag på dagis, som alla andra dagar. :) Jag är så glad att både hon och Malwa går där, nöjd med personal och allt. Malwa har dock inte vant sig med lämningarna där ännu men hon skriker inte lika mkt nu och det går över fort bara jag har gått. Skönt det! Så mkt mer har inte hänt idag. "Lite" turbulens hemma så jag tog med mig Tuvsan och cykla hem till Lena för att surra lite. Diezel (hunden) blev så glad när Tuvaliee kom så dom va ute och lekte en stund på gården. En helt underbar hund det där. Finns nog ingen som är som han. :)
 
Flickorna är nattade sen 45 minuter sedan. Ska väl typ ta mig en dusch nu och sen krypa ner jag med. Är helt slut i kropp och själ. Skönt att jag har tid på familjehälsan imorgon så jag får prata av mig detta jävla helvete som pågår. Usch säger jag bara. I ett förhållande så måste man få säga som man känner utan att det ska bli bråk. Mer än så säger jag inte nu..
 
God natt! Puss och Kram
 
Saknar dig, älskade mamma! Jag vet vad du hade sagt om du fanns med oss här på jorden. Du hade varit så arg över detta. Men jag vet också med mig att han inte hade vågat bete sig såhär illa om du fanns. Helt sjukt! Tuvsan längtar efter dig, hon gråter ibland och ibland pratar hon om dig med ett leende. Vi älskar dig mer än allt! <3