God morgon härliga måndag!
Här hemma vaknade jag och flickorna efter 7 tiden. Lite smått sega men jag klev upp rätt snabbt. Gjorde ordning välling till Malwa & sen frukost till mig och Tuvaliee. Malwa sover nu sen 1 timme tillbaka och Tuvaliee ser på barnprogram i vårat sovrum. :) Ska ta tag i Malwas rum idag, det va Tuvaliees rum igår samtidigt som vi va ute och fixa på baksidan. FAN så bra det blir! :D Vedboden är nu klar, bara målningen som ska göras. Funderade på att åka in till stan idag men tar nog det på torsdag med Mamma ist. Ska nog bara vara hemma med flickorna idag. :) Dona lite mera ute och så!
 
På lördag är det dopdags för lilla Malwa, som btw blir hela 6 månader om 3 dagar. :D Det går så sjukt fort när dom är så små. Snart kryper hon nog också, bara hon får ihop benen och armarna hur dom ska göra tillsammans så kommer hon krypa iväg. Nu står hon på knä och trycker upp rumpan  i vädret. Så sött! Tuvaliee utvecklas och är en helt otrolig liten tjej, som faktiskt inte är så liten längre. Snart fyller hon hela 5 år! Våran älskade tjej! Jag är så grymt stolt över mig själv som har format henne till den tjejen hon är idag. En sprallig, glad tjej med den härligaste personligheten. Humöret är lika härligt det med. ;) Hon är en liten fegis när det gäller att testa nya saker men med lite pusch från oss föräldrar så brukar det gå (Ibland iaf). Men humöret är det inget fel på, hon vet vad hon vill och låter sig inte tryckas ner. Älskade fina du! Jag är så stolt över dig, Tuvaliee. Vi älskar dig mer än livet! ♥
Det är så härligt att se Malwa och Tuvaliee tillsammans. Malwa blir helt lyrisk när hon ser Tuvaliee, det spritter i hela hennes lilla kropp. Och kemin dom har ihop, så jäkla häftigt att se. :) Våra underbara barn!
 
Nu ska jag ta rätt på mig i köket efter frukosten och så. Sen byta om och bädda sängarna. Dammsugaren står kvar sen igår så han ska få jobba lite idag med hade jag tänkt. Hoppas Malwis tillåter. :)

Ha en fin dag!