Godkväll! Inte igår man skrev här. Men slappar tillsammans med kärleken i soffan medans han smaskar på en minifrutti. Det är grejer de. ;) vi har fullt upp här hemma. Rivning av altanen på baksidan där vi ska börja bygga nytt nu i veckan. Blev klar med altanen på framsidan idag, det blev skit fint. Är så nöjd. Har varit med och byggt ja med, sågat och skruvat. Jätte kul! :D vi har ju även byggt en ny vedbod, en stor sådan! Den ska bara målas så det blir samma färg som på huset. Fönsterlister har blivit gråa utvändigt och fönsterbläcken har böcker svarta. Riktigt Nice! :D

Flickorna våra dom växer så det knakar. Så härligt med sommarlov. Dock så har den bara börjat men vi ska nog få dagarna att gå här hemma ändå. :) tur vi har nära till badplatsen som bara ligger nedanför där vi bor. Sen kommer det ju bli furuvik några ggr i sommar oxå, mysigt! Samt att vi ska ta en vecka i stugan när tobbe får semester. Mys! :)

Ska ta oss en dusch nu innan vi kryper ner i sängen. Imorgon väntas måndag och ny vecka. :) ha en fortsatt trevlig kväll!



Kommentera

Publiceras ej