...Så jäkla happy!
 
Idag är det äntligen sista jobbdagen för min sambo, iaf på 3 veckor. Det ska bli så jäkla skönt! Vi har en del planerat som ska bli så mysigt och roligt, för oss alla i familjen. :) Imorgon ska vi lämpa av flickorna hos bästa mormor medans vi gör om hemma i Tuvaliees rum. Det ska göras om totalt, möbleras och tänkas om. Jag längtar som en tok, sånt där älskar jag. Likaså Tobbe. :) Ordning och reda är alltid kul! Sedan har vi projekt tvättstuga i samband med Malwas rum som också ska göras om. Den stora vita UNDERBARA garderoben ska ut därifrån. Den är just det, stor men SÅ UNDERBAR! Dock så behöver inte Malwa den & framförallt är inte en garderob ett måste i hennes rum nu när hon är så pass liten (snart 9 månader) :O, så vi har en annan plats åt dem, som blir bäst nu. Dock så lär det dirigeras i tvättstugan först, för att diskbänken ska byta plats med tvättmaskin så tvättmaskin & torktumlare kan stå på samma ställe och när det är flyttat så ska en 60 garderob in där torktumlaren står nu. Så ja, dem som sett hur vi bor förstår exakt hur vi tänkt. ;) Bra kommer det bli iaf!
 
Om ca 2 veckor så börjar Tuvaliee på dagis igen, efter fleeera veckors ledighet i sommar. Mysigt har vi haft men det ska bli så skönt med rutiner, för oss alla. Det är en skräckblandad förtjusning för henne att börja på dagis igen efter alla dessa veckor, vilket jag förstår till 110%. Så jäkla skönt att Tobbe är hemma första inskolningsveckan med mig, så vi kan hjälpas åt. Så jag slipper dra hela lasset med båda barnen när det är inskolning. :) Kommer bli super bra, trots att jag inte "fick igenom" det jag har skrivit i bloggen om tidigare. Jag kommer vaka som en hök kan jag säga. Och är det som jag tror så har dem brustit i en sak, men ja. Ska inte spekulera mera innan jag vet till 100%. :)
Längtar nå grymt till nästa vecka, på onsdag. Då ska det tatueras. :D Iiiih! Två st ska jag göra, den på armen där barnens namn står ska bli klar med lite grejs runt om namnen, sen är det en till tatuering jag ska göra. Surprise!!
 
Ha en fortsatt trevlig dag, nu ska jag göra lite nytta! Puss och Kram