Godmorgon på er!
 
Nu är bror min här med traktorn och ska hjälpa oss ta bort en massa buskar och träd på tomten. Det står bara ivägen och är inget som intresserar oss. Blir mer plats till annat. ;) Hehe.. Staketet har vi även tagit bort, det va ändå ruttet så ett nytt till nästa sommar ska sättas upp. Allt det gamla ska bort, ju mer som försvinner från kärringen som bodde här innan ju bättre är det. Ska väl klä på mig jag med och gå ut & pula lite. Kan vara skönt att komma ut lite i friska luften, va ju ändå rätt skönt ute idag. :)
 
Tuvsan är inte hemma nu, hon sov hos Farmor inatt. Men kommer hem till 12 halv 1 igen. Lillskruttan våran! Hon kommer bli så mallig när morbror Daniel är här med traktorn. :) Lite skräckblandad förtjusning för henne. Hon älskar traktorer, lastbilar och allt sånt. Men hon vågar inte sitta i dem när dom står stilla och är avstängda. Lite rolig sådär hon. :)
 
Ska ta rätt på disken i maskin och stapla i nytt. Sen byta om och göra killarna sällskap ute. :) Det ska ju även röjas på framsidan och få det plant hela vägen. Nu är det så gropigt och trökigt. Blir så fint när det är klart!

Ha en fin dag! Puss och Kram