Wohaaaa! I fredags beställde jag mig en Iphone 4S, tror ni att jag längtar nå mkt tills den kommer eller? Aah, rätt så iaf. ;) Älskling plockade ut sin i fredags så jag har småpillat på den, helt underbar alltså. Jag vill ha den NU! Hoppas att det kommer gå fort så jag får den snart. Kan ju hoppas iaf! :P

Helgen har varit underbar. Mkt att stå i men det har ändå varit underbart. I fredags sov Tuvsan hos mamma, hade mysfredag med min stora älskling. Sen upp i bra tid på lördag morgon för att åka till s-viken & fixa en massa. Jag körde både dit och hem, btw. Går jäkligt bra! :D Tuvsan hämtade vi senare på kvällen, kvart över sex för att vara exakt, och då sov hon som en stock. Tröttmössan! Köpte med oss pizza sen donade vi hemma med alla saker som ska få plats. :) Söndag morgon ringde min klocka 07.00 (trodde jag ja) och då va Tuvsan redan vaken. Sen kom jag ju på att vi skulle ha ställt tillbaka klockan 1 timme innan vi la oss men det glömde jag så klockan va egentligen 06.00, lite matt man blev då. :P Men jag va ju uppe och det fanns inte en chans att lägga sig igen. Lät Tobbe sova till halv 8 så jag sen kunde göra mig klar för att kunna dra ut med Danne och köra bil. Gick för jäkla bra då oxå! Så jäkla kul.! :D Kom hem strax före 10 och då kom Tuvsans farmor för att låna Tuvaliee över dagen. När hon åkt for vi till s-viken igen för att plocka med det sista. Nu är det klart där borta, förutom nere i källaren men det är inte samma bråtska. :) Guuuud va jag är lycklig med min kille och min underbara dotter. Ni anar inte. Lyckligast i världen!

Nu sitter jag här, har ätit frukost och ska strax ta fram kläder till Tuvsan. Sen tar vi bussen till dagis så jag kan ta mig en promenad hem. :) Ser ut att vara skönt ute! Endast 5 grader sist jag kolla men solen skiner så. Nää, nu ska jag sätta fart. Ha en fin dag allihopa!


Tuvaliee och Tobbe som busar på golvet. Jag älskar er!