...Sen jag träffade Tobias så vill jag inte sitta hemma helt själv i min ensamhet och äta godis i soffan. Jag vill göra det tillsammans med honom. Jag hatar att vara hemma när inte han är det, så jäkla tomt. Ganska roligt ändå men ibland är det grymt jobbigt att sakna en person. FAST... När man väl ses efter att man har längtat så mkt så är det ju helt underbart då. Det pirrar i hela kroppen och man känner sig så lycklig. Han gör mig så sjukt lycklig, och inte bara mig utan även Tuvaliee oxå. Hon frågar efter honom stup i kvarten. :) Han är den bästa!

Nu ikväll har jag haft tre kronor maraton för mig själv. Tuvaliee somnade för ett tag sen. Hon får sova bredvid mig ikväll annars kan jag inte sova. :P Sov på soffan natten som va.. Hade tänkt att lägga mig i ett bad och jag funderar fortfarande över det och jag tror nog att det får bli så. Är sjuukt täppt i näsan igen, blir tokig snart. Nu får vintern försvinna och våren komma, förstå va underbart. :D

Imorgon kommer Tobias hem, vid lunch om allt går som det ska. Vilket det SKA göra. :) Johanna ska kika förbi en sväng hon med, hämta barntavlor som hon ska ha i bebisens rum. Fick låna dessa när Tuvaliee va liten men jag tog aldrig tummen ur och satt upp dom. Så nu får hon tillbaka dom så att hon kan göra ordning i barnrummet. Gud va mysigt att få hålla på med sånt. Jag är avis på alla gravida där ute, så himla mysig känsla & så underbart att vara gravid. :)

Men visst ja, ett bad va det ja!! Går bra för mig.. Slänger in pics senare eller imorgon. Puss och Kram!