Tack vare min mamma som tydligen har mer ork och kraft än mig så bytte vi tid idag. Hon skulle egentligen ha börjat 11 men frågade mig om jag ville byta och börja då ist så hon kunde börja 9 ist för mig. Jag frågade hindra ggr om hon verkligen ville det och hon sa att det inte gör henne något. Ringde henne för en stund sen och då va hon redan på jobbet. Ja vad säger man?! :)

Har precis ätit frukost och ska alldeles strax leta fram kläder åt Tuvaliee och mig själv. Såg att det va minus grader ute idag, kommer ju vara skit halt. :/ tjugo i tio bussen tar vi till dagis idag sen far jag vidare mot jobbet.. Har även en jobb dag imorgon, 12-17 så det är ingen fara. Hoppas bara att det blir lite folk. :) sen när jag har kommit hem så står förhoppningsvis min sambo och hans vän chricken och förbereder maten som vi ska äta på kvällen. Min bror, min vän Sara och hennes dotter Elvira kommer oxå. Jätte trevligt! :) kan
Vara skönt att vara hemma och umgås en gång. Inte mig emot iaf! Kul för Tuvaliee och Elvira, kan dom leka tillsammans hur mkt dom vill. Sötnosar!

Leta fram lite kläder nu då kanske!! Ha en trevlig dag!