Godmorgon på er! Sitter på bussen påväg hem nu efter att ha lämnat Tuvaliee på dagis. Hon har det tufft en del dagar medans andra går bättre. Och det är ju förståeligt såklart. Jobbigt som mamma att se sån osäkerhet och rädsla hos sitt eget barn bara. Det finns en tjej som gick på hennes gamla dagis som hon lekte mkt med, som även har börjat på det här dagiset. Allt kretsar dock kring denna lilla tjej och är hon inte där en morgon så rasar allt för Tuvaliee. Jag har försökt att förklara att det finns ju hur många barn som helst att leka med. Men det är inte lätt! Vet ju att hon leker med andra under dagarna där.. Inte lätt att flytta till nytt ställe både på hemma plan och dagis.. :) men det blir lättare så småningom!!


Det är så skönt att vi äntligen är på plats i vårat nya hem. Mkt fix och trix innan vi är helt klara men ingen rust återstår, precis så som vi ville ha det.. :) trivs jätte bra men det känns fortfarande SÅ overkligt! :) men det är kul att höra att alla är så imponerade av oss. Man blir bra mallig inombords! ;)

Magen den växer och gror. Folk tror ju att jag har två i magen. Haha! Men nej, det är en liten rackare där inne. :) som är hemskt bråkig dock. Har åkt på Foglossning så det är tufft att gå. Ska införskaffa mig ett bälte på läkarens order så hoppas jag att det ska bli lättare.. :) längtar nå så grymt efter denna lillas ankomst nu. :)

På bilden längst ner ser ni en glimt av vårat nya kök! :)

1 kommentarer

shiva

23 Aug 2012 21:31

Men tufflan då, jag förstår att det gör lite ont i mammahjärtat att lämna dom på dagis när dom känner sådär. Benjamin är jätte fäst vid en fröken på sin avdelning. Och om hon inte är där på morgon blir han jätte ledsen =(

lite väl begränsad kan man känna att dom blir men dom har kanske liksom hittat varandra =) så himla söt hon är.

Kommentera

Publiceras ej